Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r56264gotr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
DESCOPERIȚI MYANMAR - GoTravel

DESCOPERIȚI MYANMAR

/DESCOPERIȚI MYANMAR

DESCOPERIȚI MYANMAR

Descoperă fascinantul Myanmar, „The Golden Land” – „Tara de aur” în care peste 135 de grupuri etnice vorbesc peste 100 de limbi diferite. Acest loc captivează turiștii prin diversitatea culturală și credințele profund înrădăcinate.

PERIOADA: acest circuit se defășoară zilnic

TARIF: de la 991 EUR/persoană

CIRCUIT 6 zile/ 5 nopți

Itinerariu: Yangon – Bagan – Mandalay – Pyin Oo Lwin – Mandalay – Yangon

Ziua 1 : Yangon

Sosire în Yangon și transfer la hotel. În funcție de ora sosirii, ziua este libera pentru explorarea proprie. 2 nopți la East Hotel Yangon (3 stele).

Ziua 2 : Yangon

Astăzi, veti descoperi viata capitalei Yangon. Yangon este situat într-o deltă fertilă din sudul Myanmarului. Diverse bulevarde și stupi de aur strălucind deasupra vârfurilor de trepte caracterizează orașul. Veți vizita mai întâi Pagoda Sule, care a reprezentat centrul orașului cu domul său de aur de 48 de metri, pentru britanicii, în secolul al XIX-lea. Ei admir stupa octogonală a pagodei și apoi vizitează cartierele chineze și indiene ale orașului. Continuați să Bogyoke Aung San Market, cunoscută și sub numele de Piata Scott (închis luni și sărbătorile legale). Piața acoperită constă din mai mult de 2.000 de tarabe și aveți posibilitatea să cumpărați niște cadouri realizate manual de argint, lemn sau lac sau un tradițional Longyi. Nu uita de negoț. Apoi veți vedea Pagoda Chaukhtatgyi, unde există un mare Buddha mincinos. Punctul culminant al după-amiezii este o vizită la faimoasa Pagoda Shwedagon. Este veche de 2500 de ani și a fost construită pentru a adăposti 8 fire de sacru ale lui Buddha. Stupa ei impresionantă este acoperită cu peste 6 tone de frunze de aur. Soarele care se instalează încet permite ca templele și pagodele să apară într-o lumină aproape ireală. În seara, întoarceți-vă la hotelul dvs. din Yangon. (Mic dejun)

Ziua 3 : Yangon-Bagan

Dimineața zburati de la Yangon la Bagan. Cunoscut ca orașul a patru milioane de pagode, este unul dintre cele mai bogate situri arheologice din Asia și capitala primului regat birmanez. Bagan este într-o delta fertial pe latura de est a fluxului Ayeyarwaddy cu peste 2000 de ruine ale orasului care se întind pe o suprafață de 42 de km2.
Majoritatea templelor au fost construite în secolele XI-XIII și au o bogată moștenire arheologică. In aceasta zi veti ajunge sa descoperiti mai in amaunt unele temple. Pagoda din Schwezigon a fost finalizată în 1090 și a marcat inițial limitele orașului nordic. Forma grațioasă a clopotului a devenit modelul pentru aproape toate templele construite mai târziu în țară. Templul Gubyaukgyi din secolul al XIII-lea din secolul al XIII-lea este cunoscut pentru picturile sale și frescele care ilustreaza povesti din viața lui Buddha. Veti vizita deasemenea templul Ananda, templul Manuhacu reliefurile din piatra si Shwesandaw Pagoda. Apoi veți avea ocazia să cunoașteți arta locală într-un atelier de lacuri și să cumpărați un suvenir pentru casa dvs. Puteți privi apusul pitoresc peste Bagan de pe acoperișul uneia dintre numeroasele pagode. Peste noapte cazare la Amazing Bagan Hotel (4*, mic dejun)

Ziua 4: Bagan – Mandalay – Pyin Oo Lwin

Dimineața devreme, vă recomandăm o plimbare cu balonul (daca vremea permite) peste zona templului din Bagan (nu este inclusă). Zbor de la Bagan la Mandalay. De acolo veti fi condusi aproximativ 70 de kilometri până la mai mult de 1000 de metri deasupra nivelului mării, în orașul de munte Pyin Oo Lwin, zona in care s-au stabilit mai ales imigranții din India și Nepal. Maymo, denumit „orasul occidental” este cunoscut pentru casele sale în stil colonial. Zona este inconjurata de pin si eucalipți și veti vedea numeroase căruțe trase de cai. Datorită locației montane, temperaturile de aici sunt foarte plăcute pe tot parcursul anului. Grădina botanică bine întreținută, de 142 de hectare, vă invită la relaxare. De asemenea, vizitati grădinile de trandafiri și serele de orhidee și se bucurati-va de privelistea oferita din turnul grădinii botanice. De asemenea, veți vizita turnul cu ceas, clopotnița și o biserică de cărămidă de aproximativ 100 de ani. Cazare peste noapte la Kandawgyi Hill Resort Pyin Oo Lwin (2 stele). (Mic dejun)

Ziua 5: Pyin Oo Lwin – Mandalay
Dimineata va intoarceti inapoi în Mandalay. Ultima capitală a fostului regat al Birmaniei este unul dintre cele mai mari orașe din Myanmar și este considerat un centru cultural și spiritual. la fiecare colț de stradă puteți vedea călugări îmbracati in traditionalele rochii portocalii. Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru sculptură în lemn, argintărie, mătase și alte mestesuguri. Începeți turul orașului vizitând Pagoda Mahamuni. Este venerată ca cea mai sfântă pagodă din Mandalay, deoarece se spune că statuia lui Buddha de aproape patru metri a fost turnată în timpul vieții lui și în prezența sa. Veți vedea și Shwendandaw și Pagoda Kuthodaw. Urcați cu ricsa până la Mandalay Hill, unde vă puteți bucura de apusul soarelui și priveliști ale orașului. Cazare peste noapte la Bagan King Hotel (3 stele) în Mandalay. aproximativ 70 km / 2 ore (mic dejun)

Ziua 6: Mandalay – Yangon

Transfer la aeroport și zbor spre Yangon. În Yangon transfer la hotelul dvs. Sfârșitul turului (mic dejun)

Oferta include

– Transferuri cu mașina cu aer condiționat, barcă sau avion conform itinerariului
– Zboruri interne în clasa economy, taxe de aeroport incluse
– 5 nopți cazare
– Taxe de intrare/ vizitare conform program
– Ghid vorbitor de limba engleză.

Oferta nu include zborul internațional. Te rugăm să completezi formularul alăturat pentru a vă putea personaliza circuitul.

By |2019-01-18T16:46:07+03:00January 18th, 2019|Circuite, Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid