window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');
Loading...
Contact2018-11-19T16:36:07+03:00

Scrie-ne un mesaj

Trimiteți-ne un mesaj și vă vom contacta să vă cunoaștem pentru a vă ajuta să găsiți aventura uimitoare.

  Întrebări frecvente

  Cu siguranță. Go Travel deține o experiență de peste 25 ani în industria turismului. Un departament de 8 oameni dedicați se ocupă exclusiv de organizarea evenimentelor tematice, a călătoriilor de afaceri sau a team-building-urilor. Pentru mai multe detalii legate de acest serviciu accesați www.corporate.gotravel.ro .

  Serviciile turistice Go Travel se pot achita fie la sediul nostru din București, fie prin transfer bancar direct în contul companiei. Consultantul care se ocupă de călătoria ta, îți poate oferi toate detaliile cu privire la modalitățile de plată.

  Sediul nostru din București, se găsește pe strada Alexandru Paulescu nr. 31, sector 2, și are program de Luni până Vineri de la 9 la 18. Te așteptăm!

  În fiecare zi apar oferte speciale și last-minute, pe care le publicăm atât pe pagina web oficială cât și pe pagina noastră de Facebook. Fii la curent cu pachetele săptămânale primind Newsletter-ul nostru de vacanțe.

  Specializarea noastră sunt detinațiile de vacanță! Orice ai avea nevoie, o vacanță exotică, luna de miere sau un city break scurt, consultanții noștri sunt aici să adapteze ofertele nevoilor tale.

  Da, datorită faptului că suntem Agenție acreditată IATA, înseamnă ca avem capacitatea de emitere directă a unui bilet de avion la orice companie aeriană. Tariful este supus celui emis de către compania aeriană respectivă, la care se adaugă o taxă de emitere de până la 15 euro per bilet.

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
  I Accept

  Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid