window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

SUNNY BEACH | Iti Neptun Beach 4*

/SUNNY BEACH | Iti Neptun Beach 4*

SUNNY BEACH | Iti Neptun Beach 4*

BULGARIA, SUNNY BEACH

Iti Neptun Beach Hotel 4*

Tarif: de la 247 EUR/persoană

Sejur: 7 nopți în cameră dublă, all inclusive

Perioada: 14-20.09.2019

Resort la 100m față de centru, despărțit de plaja cu nisip fin de o promenadă. Este unul dintre cele mai populare hoteluri cu numeroși clienți fideli. În imediata vecinătate se află baruri și restaurante. Resort ideal pentru familii, datorită plajei cu nisip fin și a intrării line în apă. Hotelul a fost complet renovat în anul 2019!

ITI NEPTUN BEACH HOTEL 4*

Hotelul Neptun Beach are o locaţie perfectă pe plajă, în inima staţiunii Sunny Beach, la doar câţiva metri de plaja cu nisip. Oferă o piscină interioară şi o piscină mare în aer liber, înconjurată de umbrele şi şezlonguri. La piscină sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite.

Camerele moderne ale hotelului Neptun Beach au aer condiţionat, TV prin satelit şi baie spaţioasă. Conexiunea WiFi este gratuită.

Oaspeţii pot lua masa înăuntru, la restaurantul principal al hotelului, sau la restaurantul în aer liber. Toate restaurantele şi barurile servesc o gamă largă de băuturi răcoritoare. Este disponibil şi un program de animaţie.

Pachetul all inclusive conţine mic dejun, prânz şi cină, precum şi gustări pe tot parcursul zilei. De asemenea, se asigură băuturi alcoolice locale şi băuturi nealcoolice. Oaspeţii beneficiază de 1 cină à la carte.

Zona de fitness, sauna şi baia de aburi pot fi utilizate gratuit timp de 1 oră per sejur, între orele 09:00 şi 18:00. Facilităţile de tenis de masă sunt gratuite între orele 09:00 şi 22:00.

Centrul vechi din Nesebăr se află la mai puţin de 5 km de Neptun Beach. Există o staţie de autobuz la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

By |2019-06-24T10:27:42+03:00June 24th, 2019|Bulgaria, Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid