Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r56264gotr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Despre noi - GoTravel
Loading...
Despre noi2018-11-06T10:32:04+03:00

LUXUL ACCESIBIL

Misiunea noastră este să oferim turiștilor vacanțe ideale, la cel mai bun raport de preț.

Mai presus de orice, suntem consultanți. Avem o lungă expertiză în configurarea de vacanțe și în livrarea celor mai frumoase experiențe de călătorie. Oferim soluții complexe, personalizate care te vor lăsa să te concentrezi pe aspectele importante din viața ta, fără a-ți face griji de detaliile călătoriei tale.

Călătorie de afaceri sau vacanță exotică? Orice ai plănui, te vom însoți cu fiecare pas pe parcursul deplasării, din etapa de decizie, până în momentul întoarcerii acasă în siguranță. Nu uita să împărtășești cu noi experiența de călătorie – astfel suntem mereu motivați spre evoluție și perfecționare.

Descoperă viziunea noastră despre călătorii – înseamnă mai mult decât o simplă vacanță. Vei avea ocazia să experimentezi senzații autentice, în destinații deosebite, nu doar în locuri de vacanță. Tu va trebui doar să-ți pregătești bagajul, iar noi vom avea grija de restul pașilor:

  • Servicii la sol: hoteluri, rent-a-car, transferuri individuale sau de grup.

  • Asistență de călătorie on-line și linii de urgență 24/7/365.

  • Asigurare de călătorie.

  • Bilete de tren, avion sau ferry.

  • Consiliere de obținere viză.

  • Planificare de evenimente.

ECHIPA DE VACANȚE

Specialiștii noștri sunt sufletul vacanțelor Go Travel. Fiecare dintre ei a experimentat și evaluat destinațiile propuse, astfel ca tu să te bucuri de vacanță.

Livia Enea

Senior Travel Consultant

TRAVEL, your money will return but your time won’t.

Marina Ion

Senior Travel Consultant

The journey not the arrival, matters.

Gabriela Irimia

Senior Travel Consultant

Don’t tell me how educated you are, tell me how much you have traveled – Mohammed

0
Călători fericiți
0
Țări de vizitat
0
Kilometri de parcurs pe Pământ
0
Plaje Nedescoperite

PARTENERII NOȘTRI

Lucrăm cu cei mai buni. Ne mândrim cu partenerii noștri, fiindcă ne ajută să îți oferim calitate premium în serviciile de travel.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Nici o cerere nu este prea mare sau prea nesemnificativă pentru echipa noastră. Dacă este importantă pentru tine, atunci este și pentru noi. Vrem să îți facem vacanța perfectă.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid