window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Washington DC

/Washington DC

Washington DC

Capitala Statelor Unite ale Americii inca din anul 1790, Washingtonul este si unul din cele mai surprinzatoare orase din tara. Aici s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii, aici au trait si au murit presedinti si aici este casa spirituala a tuturor americanilor. Fiecare turist ce are posibilitatea de a ajunge in Statele Unite ale Americii trebuie numaidecat sa viziteze Washingtonul. Orasul este plin de atractii turistice, dar si de importante centre ce au o semnificatie istorica si culturala. In plus, orasul este potrivit atat pentru cei pasionati de istorie si cultura, dar si pentru cei care cauta sa se distreze.

 

Asadar, Washingtonul este pentru toata lumea. De aceea este si capitala Statelor Unite ale Americii. Istoria orasului este suprinzatoare si fascinanta, iar toti cei care ajung aici raman pur si simplu uimiti de cat de multe detalii pot fi stranse intr-un loc relativ mic. Cu toate astea, orasul este pe locul al optulea in topul celor mai mari zone metropolitane din Statele Unite, avand o populatie de peste 5 milioane. Mai mult decat atat, milioane de turisti ce se perindeaza anual pe strazile orasului, pentru a lua parte la tot ce are el de oferit. Cele mai interesante atractii turistice sunt cele de interes cultural sau istoric, precum muzee, Institutul Smithsonian, monumentele comemorative a catorva din cei mai populari presedinti americani si multe alte astfel de centre.

 

Probabil una din cele mai interesante locatii din intreg orasul este Casa Alba, locul unde traiesc Presedintii Statelor Unite ale Americii. In decursul anilor, pe aici s-au perindat zeci de presedinti ce au ajutat la formarea si slefuirea Americii ca tara, ca popor, ca unitate culturala. Asadar, un real centru de interes pentru toti cei interesati de istorie, Casa Alba ramane cea mai importanta si apreciata institutie din oras. Intrarea in Casa Alba este libera, dar cei care vor sa o viziteze trebuie sa faca parte dintr-un grup organizat. Pentru tururi private, trebuie facute anumite cereri si inaintate unui membru al Congresului, care hotaraste in maxim 6 luni daca puteti vizita sau nu insitutia.

 

Washingtonul nu este doar un oras istoric, este si un real centru de distractii pentru toti cei care cauta asa ceva. De obicei, localurile sunt destul de ieftine si restaurantele la fel. Dar, chiar si asa, cea mai mare distractie se intampla tot la diferite concerte sau evenimente organizate in cateva din cele mai populare localuri din oras. Pe scurt, Washingtonul este un oras impresionant, a carui istorie, cultura si arhitectura fac deliciul tuturor vizitatorilor. Cladirile vechi de cateva zeci de ani sunt absolut impresionante, iar muzeele sunt printre cele mai interesante din tara. Exista si numeroase tururi ce le sunt puse la dispozitie turistilor, asta pentru a le oferi sansa de a afla mai multe lucruri intr-un grup organizat. Este mai util asa, avand in vedere ca turistii au alaturi mereu un ghid care sa explice detalii importante legate de anumite atractii turistice sau locatii din oras. Locatia este intr-adevar una de vis, in special pentru cei care stiu cat de importanta a fost capitala tarii in momentele de rascruce.

By |2018-09-09T22:25:04+03:00September 9th, 2018|Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid