Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r56264gotr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Venezuela - GoTravel

Venezuela

/Venezuela

Venezuela

Venezuela este o tara din America de Sud, marginita de Marea Caraibelor si de oceanul Nord-Atlantic, invecinata cu tari precum Columbia, Guyana si Brazilia, ce are o populatie de peste 28 de milioane de locuitori si o suprafata totala de peste 900 de mii de kilometri patrati. In plus, aici se gaseste una din cele mai interesante atractii turistice din lume, cascada Angels, care este si cea mai inalta cascada din lume. Venezuela este o tara ce merita vizitata, pentru ca detine numeroase obiective turistice importante, dar in special datorita faptului ca aici se gasesc cateva din cele mai surprinzatoare si fermecatoare peisaje naturale din cate exista.

Despre Venezuela se pot spune multe lucruri. In primul rand, aici se gasesc cele mai intinse plaje din lume cu iesire la Marea Caraibelor si tot aici se poate vedea si al doilea cel mai mare rau din America de Sud, Orinoco. In plus, din punct de vedere al diversitatii ecologice, Venezuela este pe locul 20 in lume, avand mai bine de 40 la suta din teritoriu acoperit de zone protejate. Economic vorbind, tara nu sta deloc rau, mai ales datorita faptului ca este pe locul 5 in lume la exportul de petrol si are resurse nemarginite de gaz.

Asadar, daca ai ocazia sa ajungi in Venezuela, cu siguranta nu te vei plictisi. In primul rand, sunt numeroase locuri ce trebuie numaidecat vazute. Spre exemplu, alaturi de cascada Angels, trebuie sa vizitezi si sa furi soarele de pe plajele Los Roques, sa vizitezi zona Los Llanos, cu o multime de plante si animale, in mediul lor natural. Mai mult decat atat, pentru o experienta completa, trebuie sa vezi si partea metropolitana a tarii. Orasul Caracas, capitala Venezuelei, este o adevarata jungla urbana, cu cladirile sale uriase si cu bucati de istorie zugravite pe cladirile mai vechi. Venezuela este o adevarata bijuterie a Americii Latine, cu frumusetile sale naturale si cu toate obiectivele turistice ce fura privirea tuturor celor care au ocazia sa le viziteze.

Pe scurt, Venezuela este una din cele mai frumoase tari din America Latina. Merita vazuta in special pentru peisajele si pentru toate minunile naturii. De-a lungul timpului, milioane de vizitatori au trecut pe aici, nu doar ca sa afle mai multe lucruri despre istoria sau cultura tarii, ci si pentru a-i explora plajele, peisajele si padurile. Pe langa faptul ca ai sansa sa vezi lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri, te vei putea bucura si de adevaratul spirit latin, care in Venezuela este mai pregnant decat in ale locuri.

Atunci cand mergi in Venezuela treci si prin Caracas. Desi natura e atragatoare pentru multi dintre noi, exista si turisti care cauta zgomotul si aglomeratia unui oras imens, a unei zone metropolitane precum cea a Caracasului. Fiind si capitala tarii, vei avea oricum ocazia de a vedea cateva din cele mai interesante obiective turistice aici.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid