window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

MAURITIUS | Plaje de vis

/MAURITIUS | Plaje de vis

MAURITIUS | Plaje de vis

Paradisul din Oceanul Indian – relaxare pe plaje de vis: Mauritius, Balaclava

The Ravenala Attitude Resort 4*

Acest resort, parte a popularului grup “Attitude”, are un aer proaspat și luminos. Numeroase restaurante vă așteaptă cu o bucătărie diversificată.

Tarif: 7 nopti cazare, cu demipensiune,de persoană în cameră dublp, de la 637EUR

Reducere Early Booking: -20%

pt. rezervări cu 60 de zile înainte de sosire.

Reducere: -25%

pt. sejururi de minim 7 nopți în perioada 26.12.2018-31.10.2019.

Ravenala Attitude este un hotel de 4 stele, având o locaţie retrasă, într-o grădină exotică între Oceanul Indian şi Râul Citron, pe coasta de nord-vest a Insulei Mauritius.

Oaspeţii vor beneficia de cazare în suite spaţioase, decorate în nuanţe de ocru, cu ţesături naturale şi ratan, oferind o atmosferă simplă, dar exotică în stilul insulei. Toate suitele oferă aer condiţionat, minibar, TV cu plasmă şi balcon sau terasă.

Ravenala Attitude pune la dispoziţie 10 restaurante, fiecare cu propria identitate, atmosferă şi bucătărie. Oaspeţii cu rezervări în regim de demipensiune pot beneficia de o experienţă Dine Around la 7 din cele 10 restaurante. De asemenea, există mai multe baruri disponibile pentru cocktailuri, băuturi şi divertisment de seară.

Pentru relaxare, există un centru spa şi de wellness, cu săli de masaj, hamam şi salon de înfrumuseţare. Oaspeţii se pot relaxa la cele 2 piscine în aer liber sau se pot antrena în centrul de fitness. Printre alte activităţi oferite se numără canotaj, surfing cu vâslă, tenis, windsurfing şi gimnastică acvatică. Este disponibil şi un club pentru copii.

By |2018-11-13T15:59:08+03:00November 13th, 2018|Destinatie, Exotice, Luna de miere, Oferte Early Booking|0 Comments

Leave A Comment

Dorești să călătorești mai mult?

Următoarea ta destinație este mai aprope cu ofertele potrivite!

Vreau ofertele
Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid