window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Emiratele Arabe Unite

/Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite sunt situate in sud-estul Peninsulei Arabice si au un relief variat, reprezentat de campii fertile, vai si munti, desi aproximativ 65% din suprafata lor este acoperita de desert. Emiratele au iesire la Golful Oman si Golful Persic, avand astfel o clima tropicala si desertica, cu temperaturi cuprinse intre 10-48 grade, perioada de vizita recomandata fiind septembrie-mai.

Emiratele Arabe sunt un stat condus de Khalifa bin Zayed Al Nahayan si compus din sapte emirate: Abu DhabiDubaiSharjahAjmanUmm Al-QaiwainRas Al-Khaimah ?i Fujairah, acestea fiind considerate de drept ale Regatului Unit, printr-un tratat din secolul al XIX-lea.

Emiratele reprezinta una dintre destinatiile cele mai sigure din Orientul Mijlociu, care ofera doar servicii de inalta clasa si care pune mare accent pe turism, acesta fiind modul de dezvoltare al statului. Imbinand eleganta cu confortul, zgarie-norii cu vechi casute locuite de localnici, natura pura cu insulele artificiale, Emiratele fac deliciul fiecarui turist in parte, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi.

Acestea reprezinta o federatie a celor sapte emirate, iar principala sursa de venit este petrolul, transformand satul de pescari de acum mai bine de jumatate de secol, in ceea ce e azi. Tot in Emirate se regaseste orasul Dubai, care de asemenea, s-a dezvoltat cu ajutorul petrolului, devenind astazi capitala financiara a lumii si unul dintre cele mai extravagante orase.

Activitatile din Emirate sunt numeroase, de la pescuit alaturi de localnici, descoperind astfel modul in care au evoluat statul si oamenii, plimbari pe dune de nisip, calare pe camila, scufundari printre corali in Golful Persic sau shopping in miile de magazine, si multe altele puse la dispozitie ca timpul petrecut aici sa fie de neuitat. 

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid