window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Unde si ce mancam in Quito

/Unde si ce mancam in Quito

Unde si ce mancam in Quito

In Quito nimeni nu ramane flamand, fiind genul de loc in care sunt satisfacute toate gusturile. Bucataria ecuadoriana este foarte diversa variind in functie de altitudine si de conditiile agricole. 

Carnea de porc, de pui, de vita, dar si de porcusor de Guineea, sunt populare in zonele montane, si sunt servite alaturi de orez, porumb sau cartofi. O mancare populara in munti este hornado, si-anume cartof servit cu carne de porc prajita. Alte mancaruri traditionale sunt: patacones – banana necoapta prajita in ulei; llapingachos – rondele de cartofi la tigaie; seco de chivo – un fel de tocana din carne de capra.

Mancarea tipica ecuadoriana, insa, este formata din supa si platou de orez cu carne de vita, porc sau peste. Urmeaza apoi desertul si cafeaua, care sunt de nelipsit dupa fiecare masa de pranz. Cina este mai usoara, continand doar cafea sau agua de remedio, adica ceai din plante cu paine.

Turistii au parte de cele mai sofisticate mancaruri la Restaurantul Haus, fiind primul in top restaurante din Quito si avand o bucatarie tipic americana, franceza si internationala.
 
Un restaurant cu bucatarie tipic sud-americana si ecuadoriana este Nuema, cotat drept unul dintre cele mai bune.
 
De asemenea, daca va doriti un restaurant cu mancaruri traditionale, va recomandam Los Milagros Restaurant. 
By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid