window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Unde si ce mancam in Dubai

/Unde si ce mancam in Dubai

Unde si ce mancam in Dubai

Dubaiul impresioneaza prin diversitate si varietate in orice domeniu, cu atat mai mult in ce priveste mancarea. In mall-uri se gasesc restaurante pentru toate gusturile si in toate limbile, insa pentru cei curajosi recomandam restaurantele cu specific libanez sau indian. 

Cele mai cunoscute fast food-uri americane se regasesc si in Dubai, bineinteles, astfel ca nimeni nu va pleca acasa cu stomacul gol. KFC, Starbucks, McDonalds, Chillis sunt doar cateva nume sonore si iubite de intreaga lume.

Daca vreti sa cheltuiti banii in alte scopuri, cele mai ieftine solutii sunt shawarma sau falafel, care costa cca. 3 lei (3.5 dihrami).

Daca va ganditi sa consumati alcool, trebuie sa stiti ca acesta nu se gaseste decat in locatii cu licenta, putand fi consumat doar in „linistea colibei” si nu in zone publice. Accesul in baruri si cluburi este interzis persoanelor sub 21 de ani, de aceea este recomandat sa aveti asupra voastra pasaportul. 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid