window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Dubai

/Turul orasului Dubai

Turul orasului Dubai

Dubai este un oras care se intinde pe o distanta uriasa, asadar recomandarea noastra este sa faceti un tur organizat al orasului, o excursie de o jumatate de zi, in care sa vedeti toate punctele de interes turistic.

Prima oprire se face la Hotel Burj al-Arab, un hotel luxos de 7*, in forma de panza de corabie unde puteti face fotografii deosebite. Urmatorul pas este Majlis Ghorfat Um-al-Sheef, prima casa construita in Dubai in anul 1955, fosta resedinta de vara a seicului Rashid bin Saeed al-Maktoum, unde veti putea descoperi evolutia emiratelor in ultimii ani si istoria beduinilor.  

Calatoria continua si urmatoarea oprire este la Bastakiya, zona veche a orasului, cu stradute inguste, case traditionale, galerii de arta si expozitii, adapostind si Centrul Cultural Sheikh Mohammed. Mergand mai departe, veti ajunge la Dubai Museum, amplasat in incinta Fortului Al Fahidi, construit acum 200 de ani. Aici veti afla mai multe despre beduini si stilul lor de viata, dar mai ales despre evolutia lor de la simpli cultivator de curmale, agricultori sau pescuitori de perle – la exploratori de petrol si gaze naturale.

Spre final, veti traversa spre partea veche a Dubaiului, Deira, cu o barca din lemn denumita Abra (un fel de taxi pe apa), ce strabate canalul natural cu apa sarata, The Creek. Traversarea acestuia costa 1 dihram, iar barcile pleaca la cateva minute.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid