window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Toronto

/Turul orasului Toronto

Turul orasului Toronto

Toronto este un adevarat centru cultural si istoric ce le ofera tuturor turistilor sa afle mai multe secrete din istoria Canadei si din trecutul ei tumultuos. Mai mult decat atat, atractiile turistice, viata de noapte si minunatiile naturale fac din zona metropolitana una din cele mai interesante din lume. Dupa cum va puteti imagina, exista si o viata foarte glamuroasa a orasului, ce poate fi fin observata in districtul Yorkville, unde salasluieste cea mai luxoasa strada din intreaga Canada.

 

Toate aceste lucruri trebuie vazute, experimentate si traite intens si nicio plimbare individuala nu va va oferi ocazia sa aflati tot ce trebuie despre oras si cultura sa diversificata. In schimb, toti turistii au oportunitatea sa isi rezerve un loc in multitudinea de tururi turistice ce le sunt puse la dispozitie de diferite companii din oras. Spre exemplu, cei interesati de o adevarata aventura urbana, isi pot rezerva un loc in turul cel mai eficient dintre toate. Cel mai bun lucru in legatura cu acest tip de tur turistic este faptul ca numar oamenilor implicati sunt putini, astfel incat experienta sa fie deplina. Pentru toti cei interesati sa afle mai multe lucruri si secrete despre gastronomia canadiana, sunt invitati sa-si ocupe locul in turul aventurii culinare. Acest tur turistic ofera ocazia tuturor de a invata lucruri noi despre preparate specific canadiene, de a afla multe secrete legate de condimente si arome locale. Cel mai bun lucru despre acest tur este faptul ca turistii se pot inscrie si la un curs de gatit. Toate aceste lucruri sunt posibile, in special daca doriti sa va petreceti o perioada mai lunga in Toronto si vreti sa aflati cat mai multe lucruri despre tot ce inseamna cultura, istorie si de ce nu, gastronomie canadiana.

 

Cu toate ca tururile turistice mentionate anterior sunt printre cele mai populare, exista un singur tur ce este unic si impresionant si nu doar datorita locatiile pe care le vizeaza, ci multumita vehiculului cu care turistii sunt transportati. Este vorba de tururile EcoCab, ce implica deplasarea cu un vechil extrem de interesant, ce are un design futuristic. Cu toate astea, la baza vehiculul este de fapt si de drept o bicicleta, condusa de un ghid, ce va va oferi incredibil de multe informatii referitoare la istoria, cultura si dedesubturile Canadei. Aceste EcoCab-uri sunt parte din mandria tarii, in special datorita designului ce uimeste toti turistii si nu doar pe ei. Exista, dupa cum era si normal, tururi si pentru cei mai aventurieri dintre noi. Turistii ce doresc sa imbine utilul cu placutul sunt invitati sa ocupe un loc in turul pe bicicleta, oferit de o companie ce va pune la dispozitie bicicleta, ghidul si informatiile pe care le cautati referitoare la tara si in special la oras. Mai mult decat atat, plimbarea pe bicicleta va ofera oportunitatea sa vedeti locuri greu sau imposibil de accesat cu un alt mijloc de transport, ceea ce inseamna ca toti cei ce opteaza pentru un asemenea tur vor fi pe deplin satisfacuti, atat din punct de vedere al efortului fizic depus, cat si din punct de vedere al informatiilor obtinute in urma turului.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid