window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Santo Domingo

/Turul orasului Santo Domingo

Turul orasului Santo Domingo

In Santo Domingo, daca vrei sa beneficiezi de un tur organizat de cunoastere a orasului, trebuie sa il cauti singur, pentru ca hotelurile nu promoveaza tururi de acest gen. Iti pot indica un anumit loc sau o strada, deoarece acolo exista o statuie sau un monument, dar nu organizeaza tururi care sa permita vizitatorilor sa invete mai multe despre Santo Domingo.

Din fericire, astfel de tururi sunt organizate de multe companii care promoveaza turismul in Republica Dominicana. Noi iti vom prezenta unele dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste tururile din Santo Domingo.

Prima dintre ele este Colonial Tours(colonialtours.com.do) care ofera mai mult decat un tur al capitalei Republicii Dominicane, unul al intregii zone coloniale ale acesteia. Plecarea se face din Punta Cana – Bavaro, se trece prin Bayahibe – La Romana, apoi se face o plimbare pe plaja de la Boca Chica, pentru ca in final sa se ajunga la Juan Dolio si de acolo mai departe in Santo Domingo. Drumul se face cu autocarul si pe jos. In Santo Domingo, se viziteaza acvariul national, partea veche a orasului, Alcazar de Columbus, catedrala din Santo Domingo, farul lui Columb, iar apoi exista o sesiune de cumparaturi. Suveniruri se pot cumpara si de la muzee cum ar fi Muzeul Chihlimbarului, care se viziteaza tot in cadrul acestui tur. Turul include toate taxele la muzeele si cladirile vizitate si o masa la un restaurant dominican. Pentru detalii referitoare la costul turului, trebuie sa contactezi compania.

O alta companie preferata de turisti in Santo Domingo este Punta Cana Tours. De aceasta data, pretul turului este indicat pe site(carribeandreamto.com) si este de $92, pentru un adult si $50, pentru un copil. Ce este diferit in cazul acestei companii este ca turul ofera posibilitatea de a vedea nu numai partea coloniala a orasului, ci si a modului cum traiau indienii Taino. Vei vizita pesterile in care acestia isi duceau existenta si vei experimenta cum era in vremea respectiva. Turul include si vizitarea unei piete locale. Ghizii iti vor testa abilitatea de a te targui cu negustorii. Este un tur recomandat celor care sunt comunicativi si se pot descurca fara probleme in orice cultura. Acest tur se organizeaza doar martea si miercurea. Ca sa fii sigur ca aceste detalii s-au pastrat si pentru perioada in care tu vei merge in Republica Dominicana, intra pe site-ul mentionat mai sus.

Viziteaza capitala Republicii Dominicane si vei ramane uimit de arhitectura cladirilor din acest oras si de mostenirea istorica si culturala a sa. Alege pentru aceasta turul oferit de getyourguide.com. Ca in cazul tuturor celorlalte tururi, si in cazul acestuia se va vizita zona coloniala, dar spre deosebire de altele, acest tur ofera turistilor un popas si la catedrala din Santo Domingo. Intrarea in catedrala se face numai daca respecti codul vestimentar; genunchii si umerii trebuie acoperiti! De mentionat ca turul incepe la Punta Cana si se termina in Santo Domingo. Drumul intre cele doua orase dureaza aproximativ 4 ore cu autocarul. Excursia dureaza in total 10 ore si costa 62 euro. Turul este disponibil vorbitorilor de limba engleza, franceza, germana si spaniola.

Alte tururi mai scurte se organizeaza si de catre alte companii, dar se focuseaza in general pe un singur lucru, de exemplu vizitarea muzeului X sau a zonei Y. Daca iti doresti un tur personalizat, vorbeste cu operatorul tau de turism si stabileste-ti traseul inca din tara, pentru a nu pierde timp acolo cautand cei mai buni organizatori de tururi de acest gen.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid