window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Praga

/Turul orasului Praga

Turul orasului Praga

Praga este considerat de multa lume ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si pentru a admira in intregime toate obiectivele turistice de care acest oras dispune, este de recomandat sa faceti un tur organizat al acestuia. Oferta in acest sens este foarte bogata, existand o multime de tururi axate pe diferite parti ale orasului sau alte tururi care ofera o privire de ansamblu asupra intregului oras. 

Un tur al orasului care se intinde pe o perioada de  trei ore si jumatate costa in jur de 25 de euro si este de recomandat celor care nu au mai vizitat Praga niciodata. Acest tur consta in plimbari atat cu autocarul cat si mers pe jos. O sa puteti admira centrul vechi al orasului, iar ghidul ofera informatii atat in limba engleza, cat si in germana. Este disponibil atat la orele diminetii,  cat si de dupa-amiaza si o sa treceti pe la Muzeul National, statuia sfantului Wenceslas si Castelul Praga, dar si pe la alte puncte cheie ale capitalei. 

Un alt tur la fel de interesant este unul care va arata viata de noapte a orasului, dar care va da si posibilitatea de a traversa raul Vlatva. Acest tur costa in jur de 50 de euro si se intinde pe o perioada de patru ore, timp in care o sa puteti admira cladiri precum Castelul Praga cat si Podul Carol. Inclus in acest tur este si un bufet care cuprinde mancaruri reci si calde. Ghidul este atat in limba engleza cat si germana, iar pe fundal se poate auzi o muzica foarte relaxanta. 

Al treilea tur pe care dorim sa vi-l recomandam in cazul in care doriti sa faceti turism in Praga este unul pe jos al castelului Praga care se intinde pe durata a trei ore si jumatate si va costa in jur de 30 de euro. Este cel mai mare castel medieval din Europa si aveti posibilitatea de a afla mai multe detalii interesante despre acest imens complex, cat si informatii despre folclor si scandalurile din trecut. Intrarea in Castelul Praga este gratuita, iar ghizii vorbesc engleza si germana. 

Pentru cei pasionati de mersul cu bicicleta, exista in Praga posibilitatea de a face turul orasului mergand pe bicicleta. Acest tur incepe de la strada Dlouha numarul 24 care este situata chiar in inima orasului, in aproprierea centrului vechi. Durata acestui tur se intinde pe parcursul a doua ore, iar ritmul acestuia este unul lent, potrivit pentru cei care nu s-au mai urcat pe o bicicleta de ceva timp, existand si o pauza de 20 de minute la unul din puburile de langa raul Vlatva unde puteti degusta o bere traditionala. Pretul acestui tur este de aproximativ 20 de euro. 

Dupa ce va cazati la un hotel in Praga, unul dintre cele mai interesante tururi pe care le aveti la dispozitie este cel al centrului istoric care are un pret estimativ de 15 euro. Turul se intinde pe o perioada de trei ore unde o sa circulati pe strazi medivale, avand posibilitatea sa admirati vechea primarie, numeroase catedrale si biserici, cat si multe alte cladire construite in stil baroc. 

Pentru cei care au ales ruta Praga-Bucuresti, un ultim tur pe care dorim sa vi-l recomandam este unul pentru cei pasionati de fotografie, care costa aproximativ 100 de euro. Fiind un oras superb, cu siguranta o sa aveti destule lucruri de fotografiat. Mai mult decat atat, ghidul o sa va invete cum sa faceti cea mai buna poza posibila in orice situatie, cum sa folositi anumite tehnici de fotografiere si multe alte lucruri interesante ca de exemplu ce puteti face pentru a fi tot timpul pregatiti pentru a fotografia ceva. O sa puteti intra in gradina Vrtovska, un loc perfect pentru a practica acest hobby. Mai mult decat atat, turul o sa va duca pe la Podul Carol, Castelul Praga si multe alte obiective turistice la fel de interesante si demne de fotografiat.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid