window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Port Louis

/Turul orasului Port Louis

Turul orasului Port Louis

Port Louis este un oras superb si oricine are ocazia de a ajunge aici trebuie sa stie ca exista numeroase atractii turistice ce trebuie vizitate. Spre exemplu, gradina botanica Pamplemousses este una din cele mai atractive puncte de interes turistic din oras, in special datorita faptului ca este una din cele mai vechi gradini botanice din lume, datand inca de la 1770. Asadar, orice oras ce se respecta are si ghizi proprii care sa indrume toti turistii pe drumul cel bun, asa incat acestia sa aiba parte de o experienta inedita.

In oras exista numeroase companii ce le ofera turistilor sansa de a se delecta cu minunatiile prezente in oras si in imprejurimi, alaturi de alti turisti. Unul din principalele motive pentru care turistii ar trebui sa ia parte la un astfel de tur este pentru ca in grup organizat, activitatile sunt mult mai distractive. In plus, ghizii turistici iti vor pune la dispozitie toate cunostintele lor, asa incat tu sa te bucuri pe deplin de toate minunatiile ce se gasesc in oras. Spre exemplu, daca vrei sa vezi gradina botanica, ar trebui sa platesti in jur de 60 de euro, pentru un tur ce dureaza aproximativ 8 ore. In cei 60 de euro este inclus si pranzul la unul din cele mai delicioase restaurante din oras. Nimic nu se compara cu un tur organizat, mai ales in cazul in care atractia turistica este una de dimensiuni imense, precum este gradina botanica din Port Louis.

Un alt tip de tur, pentru cei mai aventurosi dintre turisti, este cel cu un vas de croaziera. Pretul unui astfel de tur nu este foarte ridicat, mai ales ca in cei 60 de euro ce trebuie platiti sunt incluse bauturi si mancare pregatita chiar pe vas. In plus, in acest tur este inclusa si o sesiune de scuba diving, pentru curajosi. Desigur, turistii implicati in acest tur vor fi acompaniati tot timpul de ghizi si specialisti, meniti sa le aduca la cunostinta tot felul de detalii interesante privind istoria, cultura si natura orasului. In ceea ce priveste sesiunea de scuba diving, turistii vor avea sansa de a observa si flora si fauna subacvatica a orasului.

Cand ajungi intr-un oras nou, sansele sa te pierzi printre stradutele intortocheate sunt destul de mari si asta e motivul principal pentru care turistii ar trebui sa se gandeasca serios la optiunea pe care o au. Tururile oferite de companiile din oras pot fi costisitoare, unele din ele costand chiar 170 de euro. Chiar si asa, insa, totul este mai placut, mai aventuros si mai interesant alaturi de un grup de oameni care cauta sa afle mai multe lucruri despre orasul pe care il viziteaza. In plus, ghizii pusi la dispozitia turistilor sunt avizati si ofera detalii vaste referitoare la punctele principale de atractie si la cele mai placute locuri din oras. Pentru o experienta completa, tuturor turistilor le este recomandat un astfel de tur.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid