window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Napoli

/Turul orasului Napoli

Turul orasului Napoli

Napoli, oras italian din partea sudica a acestei tari, are o reputatie nu foarte buna printre orasele cu un puternic potential turistic din Italia, datorita zgomotului, zgomot datorat fluctuatiei puternice de persoane si masini. Insa, daca reusesti sa te departezi de acest zgomot, descoperi farmecul batranului Napoli si te lasi patruns de acesta in asa fel incat nu-ti mai doresti sa pleci de aici. Pornind din hotel spre centrul vechi, o parte a orasului intrata in patrimoniul mondial UNESCO, cu numeroase edificii istorice si religioase, cu numeroase fantani arteziene pentru o mica boare de racoare in timpul zilei toride de vara de aici, cu obeliscuri si muzee care asteapta sa fie descoperite, gasesti in Napoli acea diversitate de care ai nevoie pentru ca nicio zi de vacanta petrecuta aici sa nu fie la fel cu cea care a trecut.

 

Dar nu numai orasul Napoli este cel care atrage vizitatori de pretutindeni, ci si intreaga regiune, cu o istorie si o frumusete aparte, care, odata descoperite, nu mai pot fi uitate nicicand. Insa, pentru a descoperi toate acestea, cateodata nu este de ajuns sa iei harta in mana si sa incepi sa strabati fiecare strada pe care observi un obiectiv turistic care-ti starneste interesul. Cateodata poate ca este mai bine sa apelezi la un profesionist, care sa-ti ofere acele tururi personalizate de care ai nevoie si toate informatiile pe care ti le doresti.

 

De exemplu, pentru tururi personalizate, pentru ghizi bine informati, pentru a va putea bucura de aventura in Napoli in cel mai inalt grad posibil, puteti apela la tururile de zi oferite de Italy Limousine. Daca apelati la aceasta companie puteti fi siguri ca drumul de la aeroport sau gara la hotel este un drum care va decurge exact asa cum va doriti: fie lin, drept si intins pana la destinatie, fie cu opriri in acele locuri pe care doriti sa le fotografiati si pe care le intalniti in drumul vostru. Odata ajunsi la hotel veti fi lasati sa va linistiti si, atunci cand veti fi gata, veti putea porni intr-unul din tururile oferite de ei, care cuprinde regiunea Amalfi si Pompeii, dar si orasele Positano, Amalfi si Ravello. In fiecare oras in care va opriti veti putea sta cat doriti si vizita ceea ce doriti, ghidul fiind la dispozitia voastra pentru tot ce aveti nevoie, insa neinsotindu-va permanent. Oricum, toate informatiile necesare v-au fost date in timpul drumului.

 

Un alt tur ce nu trebuie ratat in Napoli este cel oferit de A&R: Gustare de Vinuri. Cu aceasta companie veti putea face turul orasului pasind printre secole, fiindu-va prezentate toate acele lucrari care atesta varsta si stilul in care au fost ele construite, de la Sanniti, grecesc si medieval pana la modern, legende si traditii, precum si o vedere deosebita a golfului Napoli. Iar pentru ca ziua sa fie completa, servirea pranzului la Antica Pizzeria, pentru a savura o pizza traditionala facuta in cuptor, este acel mic punct care sa aduca perfectiunea. O noutate in cadrul acestei companii este reprezentata de turul vinariilor si un pranz privat la Cantine Artoni, din partea rustica a regiunii Napoli.

 

Daca insa doriti sa faceti turul orasului singuri, sa va aventurati si sa descoperiti singuri ofertele acestui oras, atunci un tur cu un autobuz de tipul hop On Hop Off ar fi poate mai placut si mai avantajos, intrucat nu va fi la fel de obositor ca mersul pe jos. O optiune potrivita pentru zile mai putin calde sau pentru acele zile in care caldura este mult prea mare, turul acesta va este oferit de City Sightseeing Naples, care are plecarea in Piazza Municipio. Compania ofera patru tururi distincte pentru a savura acest oras, tururi care va vor duce in fata catedralei, palatului del l’Ovo, Palatului Reale sau in Pio Monte della Misericordia, dar si in natura, la Stazione Zoologica sau Orto Botanico.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid