window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Mexic

/Turul orasului Mexic

Turul orasului Mexic

Ciudad de Mexico este un oras foarte mare si fara ajutorul unei companii care organizeaza tururi de cunoastere a orasului nu o sa reusiti sa intelegeti prea multe despre oras. Sigur ca puteti incerca sa va organizati singur anumite rute pe baza locurilor pe care doriti neaparat sa le vedeti, dar chiar si asa, riscati sa nu luati in calcul cele mai bune curse pentru a va eficientiza vacanta in Ciudad de Mexico. Poate nu stiti exact rutele autocarelor spre zona unde vreti sa mergeti, poate nu cunoasteti exact programul de vizitare al unui muzeu sau al unei galerii de arta si asa mai departe.

 

Este o munca epuizanta aceea de a va crea singuri propriul tur. Daca incercati sa economisiti bani evitand o companie organizatoare de astfel de tururi, veti ajunge de fapt sa consumati mai mult. O sa platiti diferente la pretul anumitor muzee, care este altfel decat apare pe Internet, o sa vedeti poate un alt film la cinema, nu cel care apare in programul hotelului… si lista poate continua. Ca sa fiti sigur ca veti beneficia de toate avantajele si poate chiar sa obtineti reduceri (firmele care organizeaza tururi pot obtine usor reduceri pentru clientii lor atat timp cat exista un grup destul de mare), este recomandat sa apelati la companii care ofera acest tip de tururi de explorare a orasului Mexico City. Este altfel cand mergeti la un muzeu de unul singur sau impreuna cu familia si altfel cand va prezentati intr-un grup organizat de 20 persoane. Beneficiati de reduceri si de ghid. Nu toate muzeele pun la dispozitie ghizi, dar pentru grupurile mari, ghizii intra automat in discutie.

 

Ciudad de Mexico este un oras cu o istorie indelungata si va recomandam sa o aprofundati, pentru ca va da posibilitatea sa intelegeti mai bine starea actuala a acestei natiuni multiculturale, dar si comportamentul oamenilor din aceasta tara. Iar un tur care este foarte potrivit pentru asa ceva este turul de la piramidele din Teotihuacan si altarul lui Guadalupe. Turul dureaza 7 ore si costa de la 38 dolari. Aceasta experienta va va schimba  modul de a-i privi pe cei care in trecut, credeau in zei. Turul este ghidat. Un alt tur care va lasa sa va cufundati in atmosfera “Orasului in care este primavara mereu” este turul Taxco si al localitatii Cuernavaca. Aici veti vedea o regiune care era recunoscuta in trecut pentru exploatarea argintului. Doamnele si domnisoarele vor fi fericite in aceasta excursie, deoarece isi pot cumpara bijuterii din argint, dar si alte suveniruri. Turul costa 56 dolari. Mai multe detalii despre acesta, ca si despre alte tururi ale orasului Mexico City gasiti pe viator.com.

 

Un tur de 6 ore, care costa 43 dolari este turul orasului, in care se viziteaza Catedrala Metropolitana, Muzeul de Antropologie, Palatul National, Parcul Chapultepec, dar si alte locatii interesante ale orasului. Tururile in Mexico City sunt ieftine si sunt organizate de profesionisti, care va trateaza cu respect si va promit cele mai frumoase experiente. Tururile nu dureaza doar o ora sau doua, ca in cazul altor companii organizatoare de tururi din alte tari, ci dureaza o zi intreaga. Altfel spus, Ciudad de Mexico este un oras minunat, care va permite sa il descoperiti fara sa va creeze dificultati financiare.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid