window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Manila

/Turul orasului Manila

Turul orasului Manila

Manila este capitala arhipelagului Filipine si este si cea mai interesanta aglomerare urbana din partea aceasta de lume. Datorita faptului ca este un oras relativ mare si in special pentru ca are atat de multe atractii turistice ce merita vazute in detaliu, numeroase companii din oras au venit cu propunerea unor tururi ce se fac prin oras, pentru a-i ajuta pe turisti sa se familiarizeze cu toata istoria si cultura acestui minunat tinut. In plus, aceste tururi sunt extrem de educative si pot fi chiar si distractive, daca reusesti sa ai parte de un ghid turistic foarte relaxat.

Costurile unui astfel de tur al orasului nu sunt foarte ridicate si asta pentru ca majoritatea agentiilor nu ofera tururi mai lungi de patru ore. Asta inseamna ca pentru patru ore de informatii si plimbari prin cele mai atractive locuri din oras, poti ajunge sa platesti in jur de 46 de dolari. Exista si tururi mai scurte, de doar o ora sau chiar de jumatate de ora, ce pot costa mai putin de 15 dolari. Trebuie, insa, sa te interesezi foarte bine inainte de a te aventura intr-unul din tururi. Mai intai, trebuie sa te gandesti la ceea ce vrei sa vezi. In Manila sunt multe puncte de atractie turistica si multe dintre acestea sunt incredibile, atat din punct de vedere arhitectural, dar si istoric si cultural. Asa incat, daca vrei sa ai parte de o lectie de istorie, de un tur cultural, trebuie sa gasesti o agentie care sa iti ofere asa ceva.

Avand in vedere faptul ca exista atat de multe companii ce iti ofera sansa de a vedea orasul dintr-o perspectiva diferita, iti va fi destul de greu sa alegi, in special daca nu stii exact ce vrei sa vezi. Daca esti interesat sa ai parte de o experienta diferita, te poti hotari sa iti rezervi un loc intr-una din mini croazierele oferite de compania Prestige. Pretul unei plimbari de 2 ore nu este foarte ridicat si in banii pe care ii platesti este inclusa si o masa, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru sume-extra destinate pranzului. In timp ce calatoresti cu vasul, vei avea ocazia sa auzi povesti uimitoare despre istoria si cultura acestui oras nemaipomenit.

Exista multe agentii si companii ce ofera astfel de tururi si cel mai important e ca tu sa stii ce vrei si de cati bani dispui. Daca ai mai multi bani pusi deoparte si vrei neaparat sa ai pe cineva alaturi, sa te informeze cu privite la toate obiectivele turistice pe care le vizitezi, cel mai bine este sa iti rezervi un loc intr-unul din tururile oferite. E simplu si nici nu trebuie sa pierzi prea mult timp. Mai mult decat atat, ai si sansa de a cunoaste orasul prin ochii unei persoane care iubeste si respecta cultura si istoria Manilei foarte mult, ceea ce inseamna ca vei indragi si tu orasul.

Pe scurt, tot ce trebuie sa faci tu este sa te hotarasti asupra unui tip de tur al orasului pe care ai vrea sa il faci, sa iti alegi o companie si sa iti rezervi locul, pentru ca de restul se ocupa ei.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid