window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Madrid

/Turul orasului Madrid

Turul orasului Madrid

Este suficient sa rezervati un bilet de avion cu destinatia Madrid si veti descoperi cu siguranta un oras foarte animat si plin de oportunitati. Este un oras care stie sa acapareze turistii si sa ii farmece cu istoria sa. Exista o multime de muzee, parcuri, piete faimoase si excursii pentru a-i tine pe turistii ocupati zile intregi. Madridul este si un oras foarte romantic si inconjurat de pasiunea si arta dansului flamenco pentru care este si recunoscut. Exista si multe parcuri frumoase prin care cuplurile se pot plimba ore in sir pentru a admira panorama acestui splendid oras.
 

Exista si o multime de oportunitati pentru a face tururi ale orasului si de a-i descoperi frumusetea. Pentru iubitorii de arta, muzeele sunt cele mai indicate locatii. Muzeul Prado detine foarte multe opere de arta faimoase, de la picturi la diferite medalii si sculpturi. Pretul unui bilet pentru a intra in Muzeul Prado este de doar 6 euro, iar intrarea este libera pentru cei peste 65 de ani si cei sub 18 ani. Se pot admira o multime de lucruri minutate si unice care se vor gasi doar in Muzeul Prado.
 

Palatul regal din Madrid este o alta destinatie incitanta. Acest palat a fost construit inca din 1734. Are foarte multe camere care sunt decorate intr-o maniera extrem de eleganta si fastuoasa. Astazi, doar cateva sunt deschise publicului pentru a le vizita si a face poze. Multe camere sunt destinate pentru ceremoniile oficiale care au loc in Madrid. Mormantul lui Goya este un monument care este foarte vizitat de catre turistii din intreaga lume. Acest mormant mai este cunoscut si sub denumirea Capela Sixtina a lui Goya. Muzeul National de Arheologie contine foarte multe colectii arheologice care au fost adunate de-a lungul istoriei Spaniei. Exista foatre multe exponate interesante si statui care dateaza din timpurile stravechi.
 

Pentru cei care vor sa strabata strazile Madridului si sa descopere noi locatii pot sa o faca pe jos sau cu metroul. Cumparand un ghid turistic cu doar cativa euro, turistii pot sa calatoreasca dintr-un colt in altul al orasului. Astfel se poate ajunge in vestitul Parc Buen Retiro. Acest parc are niste gradini mirifice alaturi de niste monumente de marmura si verdeata din belsug. Este un parc perfect pentru o plimbare sau pentru o relaxare la aer curat. Exista si diferite piete prin care turistii pot sa se delecteze cu diverse suveniruri si obiecte de vanzare care pot fi cumparate. Strazile Madridului sunt pline de surprize la fiecare pas. Sunt pline de restaurante, terase si mici magazine in care se pot gasi foarte multe lucruri interesante. Viata de noapte din Madrid este una foarte activa si dinamica. Cei carora le place distractia si muzica o pot gasi in multitudinea de cluburi si pub-uri de prin zona. Exista si foarte multe localuri unde turistii pot admira minunatul dans flamenco. Unii pot lua lectii de dans contra unei sume mici de bani. Astfel, turistii se vor intoarce cu niste aminitiri si experiente exceptionale din aceste minunate tururi de oras, fie facute cu masina, cu metroul sau pe jos. Experienta este unica si trebuie traita ca atare.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid