window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Madeira

/Turul orasului Madeira

Turul orasului Madeira

O vacanta in Madeira este o vacanta de vis, intr-una din cele doua insule populate ale arhipeleagului Madeira. Aici, pe aceasta insula unde raportul oras – mare – munte este un raport armonios, armonia vacantei relaxante imbinata cu aventura este si ea una deosebita. Dar, pentru a va bucura de aceasta armonie, Madeira va pune la dispozitie diverse tururi ghidate care sa va faca sa descoperiti farmecul deosebit care atrage turisti din toate colturile lumii. Tururile insulei Madeira sunt deosebite si diverse, unele din ele oferite de ghizi experimentati, altele de catre ghizi localnici, care cunosc insula inca de cand sunt copii si dragostea pentru ea i-a facut sa impartaseasca si cu vizitatorii tot ceea ce este mai frumos de tinut minte.

 

Unul din tururile care ofera turistilor un pic de adrenalina, pe langa frumuseti naturale deosebite, este turul Armonie in Natura (Harmony in Nature), un tur activ ce implica a canota pe ape involburate. Ghizii care va insotesc nu sunt profesionisti doar in ceea ce priveste informatiile pe care le veti primi si modul in care acestea va sunt transmise, ci si in acest sport, astfel incat perioada de dinaintea urcarii in canoe va fi una de antrenament, de punere a bazelor de siguranta de care aveti nevoie.

 

Tururile oferite de Harmony In Nature nu includ insa numai atat. Ele sunt oferite pe tot cuprinsul insulei, atat in zonele maritime cat si in cele montane, astfel incat nu lipsesc nici catararea si nici acufundarea dintre activitatile propuse de catre aceasta companie. Astfel, pe langa activitatile oarecum sportive, dar cu totul distractive oferite de acest tur, va veti bucura si de privelisti uimitoare, multe dintre incursiunile in lumea dinMadeira fiind facute in locuri de o frumusete rara.

Un alt tur oferit celor care vin in Madeira pentru a se odihni, dar si pentru a se imbogati spiritual, prin ceea ce natura le ofera privirilor, este cel oferit de Madeira Happy Tours. Gama de tururi oferita de aceasta companie este variata si include tururi ale insulei de o zi intreaga sau de o jumatate de zi, tururi prestabilite, dar si tururi pe care le puteti creiona impreuna cu ghidul dumneavoastra, pentru a putea vedea exact ceea ce va doriti. De asemenea, tururile de seara de fiesta, cand muzica fado va va acompania pe tot parcursul petrecerii dansante, dar si expeditiile cu jeep-ul, vor crea pentru dumneavoastra amintiri si experiente care nu vor fi uitate prea curand.

 

Dintre tururile zilnice oferite de Madeira Happy Tours, insa, se numara acele tururi care iau fiecare parte a insulei si o prezinta ochilor si inimii dumneavoastra. Astfel, Turul Vestic, Estic, Sudic sau Nordic vor prezenta, fiecare in parte, un alt peisaj, un alt tip de frumusete oferita de insula Madeira. Toate tururile au plecarea din Funchal, cel mai mare oras al insulei Madeira, dar si capitala regionala a acesteia, si sosirea in acelasi loc. Dar locurile vizitate vor fi in schimb diferite: Câmara de Lobos, Cabo Girão, Ribeira Brava, Ponta do Sol, Canhas, Paul da Serra, Santa, Porto Moniz, Seixal, São Vicente, Encumeada sunt locurile vizitate in partea vestica a insulei; Camacha, Pico do Arieiro, Ribeiro Frio, Faial, Santana, Portela, Ponta de São Lourenço, Santa Cruz apartin estului acestei insule; Ponta do Sol, Madalena do Mar, Calheta, Jardim do Mar, Paul do Mar, Ponta do Pargo vor fi vazute daca alegeti turul sudic, in timp ce São Vicente, Ponta Delgada, Boaventura, Arco de São Jorge, São Jorge, Porto da Cruz,Pico do Facho, Machico reprezinta partea de nord a insulei.

 

Dar, daca preferati plimbarile cu barca celor cu autobuzul sau celor facute pe jos, tururile cu mijloace de transport maritim sunt si ele puse la dispozitia dumneavoastra de catre diversi localnici. De exemplu, daca va doriti sa ajungeti pe celelalte insule din arhipeleag, precum insula Desertas, Bonita da Madeira este mijlocul de transport care va poate fi de folos. O incursiune in rezervatia naturala a acestei insule dureaza 8 ore cu transportul inclus, dar ceea ce veti vedea acolo va fi de neuitat. Insa comapania ofera si alte tururi, precum cele ale golfurilor din arhipeleag sau cele care includ observarea delfinilor si balenelor, pentru ca experienta dumneavoatra pe insula sa fie una completa.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid