window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Las Vegas

/Turul orasului Las Vegas

Turul orasului Las Vegas

Las Vegas este cel mai mare oras din statul Nevada si unul din cele mai interesante orase din Statele Unite ale Americii. Faptul ca orasul este un real centru de distractie face ca milioane de turisti sa-l viziteze anual. Dar, ca toate metropolele lumii, Vegasul trebuie sa aiba companii ce le ofera turistilor sansa sa isi rezerve un loc intr-unul din tururile orasului, avand in vedere faptul ca sunt atat de multe locuri de vizitat intr-un timp atat de scurt.

 

Asadar, toti turistii ce ajung in Las Vegas si sunt interesati de mai multe lucruri decat de cazinouri si de cluburile de noapte, au sansa de a-si rezerva un loc intr-unul din minunatele tururi ale orasului ce le sunt puse la dispozitie de catre firmele ce se ocupa cu asa ceva. De exemplu, exista o companie ce pune la dispozitia turistilor jeep-uri roz si sansa de a lua parte la unul din cele mai interesante tururi ce ii va familiariza pe toti cei prezenti cu obiceiurile, traditiile, istoria si cultura orasului. Mai mult decat atat, orasul fiind localizat in desert, exista numeroase tururi ale orasului ce le ofera sansa turistilor de a explora toate zonele mai interesante ale orasului, printre care si parcul national, care este un real centru de interes, atat pentru copii cat si pentru adulti. Minunatiile naturale ce pot fi vazute aici sunt unice in lume si de aceea sunt si multi turisti ce se aventureaza sa escaladeze regiunile ce permit acest lucru din parcul national Red Rock Canyon.

 

Pentru cei mai pretentiosi dintre turisti, ce vin in Las Vegas sa castige si sa cheltuiasca bani, exista tururi ale orasului ce se fac cu ajutorul elicopterelor sau a avioanelor de doua persoane. Exista cateva firme ce fac posibile astfel de tururi, dar, dupa cum bine va puteti imagina, astfel de tururi sunt destul de scumpe si majoritatea celor ce ajung in Vegas nu isi permit sa cheltuie atat de multi bani. Cu toate astea, daca aveti norocul de a castiga cateva sute de dolari bune intr-o noapte la cazino, va veti putea rasfata cu un mic zbor deasupra orasului, ce va va oferi o panorama exceptionala a unuia din cele mai frumoase orase din Statele Unite ale Americii. Fiind un oras a carui viata de noapte intrece orice limite si orice asteptari, era normal ca Las Vegasul sa le ofere tuturor turistilor si sansa de a face un tur pe timp de noapte. Preturile pentru un astfel de tur incep de la 104 dolari de persoana si pot atinge chiar praguri de 300 de dolari, in special datorita faptului ca se face in zbor. O plimbare de un sfert de ora deasupra orasului costa in medie in jur de 120 de dolari pentru un adult. Elicopterele ce fac posibile aceste tururi pleaca de pe acoperisul hotelului Las Vegas Strip, iar compania nu se angajeaza sa ii transporte pe cei ce isi rezerva un loc la hotel.

 

Asadar, in functie de ce doriti sa vedeti, numeroasele companii va ofera sansa de a va rezerva un loc intr-unul din tururile lor, pentru a vedea unul din cele mai incantatoare orase din lume.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid