window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Houston

/Turul orasului Houston

Turul orasului Houston

Lasati profesionistii sa va aranjeze cele mai frumoase tururi ale orasului Houston. Vom prezenta in acest articol cateva companii care ofera tururi de explorare a acestui oras texan, ca si tururile pe care acestea le ofera.

 

Prima companie este Tour Houston, al carei site poate fi accesat la houstontours.net. Cel mai interesant tur oferit de aceasta companie este turul tunelului din centrul orasului. Daca va intrebati cum rezista muncitorii care lucreaza la zgarie-norii din centru in timpul zilelor toride de vara, puteti afla chiar dvs prin vizitarea aceluiasi tunel in care acestia isi gasesc un moment de respiro. Turul costa $30 si dureaza 3 ore. Alt tur apreciat este cel in care vizitatorii sunt purtati din pub in pub, toate localizate in centrul istoric al Houston-ului. Turul costa tot $30 si dureaza tot 3 ore. Daca nu va sfiiti sa mergeti intr-un tur cu elicopterul, puteti face o plimbare de o ora intre Houston si Danbury ($480). Un tur mai ieftin este cel al outlet-urilor ($40), care va fi cu siguranta foarte apreciat de doamne si domnisoare.

 

O alta companie care organizeaza tururi in acest oras american este Houston Tours (houstontours.com). Cei care cauta ceva interesant de facut in Houston, vor fi fericiti sa afle ca Houston Tours va poate pune la dispozitie un bilet catre Centrul Spatial Houston. Biletul costa $60. In afara experimentarii unei camere fara gravitatie, mai puteti vizita si Muzeul Spatiului de la acelasi Centru Spatial. Houston Tours ofera totusi si tururi obisnuite, daca le putem numi asa, mai precis turul orasului Houston (Water Wall, centrul orasului, Universitatea Rice si districtul muzeelor) si turul extins al orasului, care include vizitarea locului unde a avut loc batalia de la San Jacinto si a monumentului construit in onoarea ostasilor care au murit pentru patrie. Primul tur dureaza 3 ore si jumatate si costa $40 pentru un adult si $20 pentru un copil mai mic de 11 ani. Al doilea tur: $65 (adulti) si $30 (copii mai mici de 11 ani). Copiii sub 4 ani nu platesc bilet in cazul ambelor tururi.

 

Ca orice oras care are multe secrete ce pot fi descoperite numai umbland pe stradute inguste pe unde nu intra autocarele si masinile, Houston trebuie explorat si pedestru. Iar visithoustontexas.com este compania care ofera cele mai bune tururi de acest fel in Houston. Compania are in lista tururilor: tururi culinare, tururi cu canoea, de descoperire a religiilor mai putin populare in Houston, cum ar fi spre exemplu Hinduismul, prin vizitarea lacasului Shri Swaminarayan Mandir, plimbari cu barca, aventuri urbane, tururi ale insulei Galveston, tururi de arhitectura, de explorare a mostenirii asiatice a orasului, tururi istorice, ale muzeelor si multe altele. Practic, nu exista loc in oras pe care aceasta companie sa nu il prezinte turistilor intr-un mod extrem de placut si educational. Multe dintre tururi se organizeaza pedestru sau cu Segway-urile.

 

Daca sunteti din fire pasionat de paranormal, ar fi interesant sa apelati la houstonhistoricaltours.com, care ofera tururi ale caselor bantuite si ale cimitirelor. Acestea, printre altele, deoarece compania ofera si tururi culinare, ale fabricilor de bere din Houston, ale locurilor care au legatura cu muzica folk, ale inaltimilor din Houston, tururi de noapte, tururi ale universitatilor si foarte multe alte tururi.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid