window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Bruges

/Turul orasului Bruges

Turul orasului Bruges

Oras romantic al trecutului, imbibat de istorie si traditie, Bruges se remarca prin pietele sale medievale si cladirile ce inca pastreaza aerul autentic al vremurilor trecute. Desi este vizitat de turisti din toate colturile lumii, orasul nu si-a pierdut originalitatea si are in continuare o doza de sarm data de diferentierea de alte locuri.

 

In timpul zilei, orasul invita turistii sa viziteze punctele principale de atractie turistica si sa se relaxeze in zonele verzi, iar seara este creata o atmosfera medievala caracterizata prin inedit si magic datorita cladirilor ce contrasteaza cu cerul intunecat in lumina slaba si calda a restaurantelor cu specific local. Casele cu acoperisuri de culoare rosie si corpuri din piatra se reflecta in apele adanci ale canalelor, iar la pietele pline de verde se ajunge prin stradute inguste.

 

Punctul de pornire al unui tur de vizitare a orasului Bruge este in mod natural Grote Markt, piata in jurul careia sunt stranse cele mai multe obiective turistice, de la monumente medievale pana la spatii verzi si muzee cu tematica variata. Cum orasul este printre preferatele celor ce viziteaza Belgia, aceasta piata este animata continuu de turisti aflati in cautarea unor crampeie din istoria locului.

 

Centrul istoric al orasului este aerisit, permite plimbarile pe jos si este simplu de traversat pentru gasirea monumentelor ce se doresc vizitate. Un tur al orasului va va permite sa percepeti istoria si arhitectura sa dintr-un unghi diferit. Turul ghidat este recomandat in special celor ce vor sa acumuleze cat mai multe informatii intr-un timp limitat pentru ca vi se vor prezenta principalele obiective turistice si veti primi informatii intr-un mod concis si clar. Dar chiar si cei care si-au planificat un sejur de lunga durata pot beneficia de acest serviciu, fiind potrivit pentru a-si forma o vedere generala asupra orasului si a le oferi o introducere utila in vederea planificarii vizitarii obiectivelor turistice in zilele urmatoare. Orasul pastreaza un aer medieval nu doar datorita cladirilor si pietelor sale, ci si a prezentei trasurilor. Daca sunteti indragostiti de vechi si de pitoresc, nu ratati aceasta incursiune in trecut si vedeti orasul medieval cat mai aproape de felul in care acesta era privit de oamenii din trecut.

 

Orasul nu a fost suferit niciodata modificari in vederea introducerii unui sistem avansat al transportului in comun. Atmosfera de vechi si pitoresc s-a dorit mereu a fi pastrata si de aceea cea mai buna modalitate de a vizita orasulul in timpul sejurului dumneavoastara este de a merge pe jos. Restaurante, cafenele, biserici, magazine si alte locuri care v-ar putea interesa se intind pe o suprafata de kilometri si nu exista o modalitate mai buna de a le vizita fara a rata ceva important decat aceea de a merge pe jos. Singura modalitate de a traversa orasul printr-un mijloc de transport in comun este cu ajutorul autobuzelor, insa puteti sa calatoriti si cu taxiul sau puteti inchiria o masina. Un alt mod sigur si placut de a traversa orasul este acela de a inchiria o bicicleta din centru. In timpul sejurului in Belgia puteti sa optati pentru o calatorie de o zi in Gent si Bruges. Costurile nu sunt foarte ridicate, rezervarile se pot face si online de pe Viator si in final veti descoperi cu placere ca investitia a meritat deoarece o sa fie introducerea perfecta a Belgiei.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid