window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Bamako

/Turul orasului Bamako

Turul orasului Bamako

Orasul Bamako este capitala tarii Mali si este unul din cele mai mari orase din intreaga parte vestica a Africii. In plus, orasul are o istorie impresionanta si o poveste ce trebuie ascultata de toti turistii care au sansa de a ajunge aici. Numeroasele atractii turistice ce se gasesc in Bamako spun fiecare cate o poveste. Cu toate acestea, pentru ca experienta sa fie completa, turistii ar trebui sa opteze pentru rezervarea unui loc intr-unul din tururile orasului oferite de numeroasele companii locale. Cel mai bun lucru referitor la aceste tururi este faptul ca ghizii pusi la dispozitia turistilor sunt profesionisti si sunt in masura sa te ajute sa intelegi mai bine povestile orasului.

Una din cele mai importante astfel de companii este Mali Yaara. Cei de aici iti pun la dispozitie tot felul de tururi, printre care si cele din afara orasului. Timbuktu este unul din cele mai interesante orase din Mali, in special datorita statului sau de oras istoric. Mali Yaara le pune la dispozitie turistilor o vizita in acest oras, alaturi de un ghid avizat, ce le va povesti numeroase lucruri legate de oras. Preturile unui astfel de tur nu sunt deloc mari si toate au loc pe timpul zilei. Asadar, daca esti interesat sa vezi Bamako sau alte orase din Mali alaturi de un grup de alti turisti interesati de acelasi lucru, o poti face cu ajutorul celor de la Mali Yaara, pentru ca sunt printre cei mai potriviti.

O alta companie ce are oferte destul de interesante este Kanaga. Cea mai buna parte la cei de la Kanaga este faptul ca iti ofera sansa sa iti alcatuiesti singur turul cu toate obiectivele turistice pe care vrei sa le vezi. Fie ca alegi sa mergi singur intr-un tur, fie ca optezi sa participi alaturi de un grup de turisti, decizia este doar a ta si tu esti singurul care poate decide ce si cand vede. Bamako are numeroase atractii si asta inseamna ca va trebui sa fii atent atunci cand iti alegi ceea ce vrei sa vezi. Spre norocul tau, ghizii turistici de la aceasta companie sunt toti in masura sa iti dea detalii dintre cele mai interesante legate de toate locurile prin care vei merge. Itinerariul ti-l poti stabili cu ajutorul unei persoane avizate din companie, prin intermediul completarii unui chestionar online, pe site-ul oficial al companiei.

Pe scurt, orasul Bamako are multe de oferit si daca ai timp, ar trebui sa te gandesti serios la optiunea aceasta. Vizitarea obiectivelor turistice alaturi de o persoana avizata este mereu un beneficiu in favoarea ta, pentru ca in schimbul unei sume modice de bani, poti ajunge sa cunosti pana si cele mai interesante detalii referitoare la atractiile pe care le vizitezi. Odata ajuns in oras, vei vedea ca ai numeroase companii din care ti-o poti alege pe cea care crezi ca iti ofera cea mai buna optiune. In functie de banii pe care esti dispus sa ii cheltui si in functie de numarul de locatii pe care vrei sa le vizitezi, vei observa ca iti poti face un itinerariu destul de interesant.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid