window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Amsterdam

/Turul orasului Amsterdam

Turul orasului Amsterdam

Amsterdam ofera doritorilor ce nu vor sa iasa din tiparele turistului conventional sau care pur si simplu nu are timp sa planifice un itinerariu, tururi ale orasului in care multe itinerarii  sunt deja stabilite si concepute pentru maximum de impresie asupra turistului. Aceste tururi se pot face fie cu autobuze cu etaj sau pe jos ( de cele mai multe ori ) ori chiar cu bicicleta pentru pasionati. Un turist ajuns in Amsterdam are o multitudine de posibilitati pentru a se alatura grupurilor in tururi organizate ale orasului, multe chiar de agentii  guvernamentale care au ca singur scop promovarea obiectivelor orasului ( de care acesta nu duce lipsa ) prin preturi mai mici si ghizi foarte bine instruiti sa raspunda la varietatea de intrebari pe care grupurile de turisti le pot pune. Totodata, tururi particulare pot fi facute, la cererea clientului in orice zi dupa un itinerariu stabilit la comun si cu ce metoda de locomotie se cade de cuviinta. 

Turistii nu trebuie sa fie uimiti daca unele obiectivele turistice ale Amsterdam vor fi vizitate utilizand barci, gondole si alte metode acvatice. Pe de alta parte, un tur al canalelor orasului cu barca reprezinta o oportunitate pe care nici un turist cu simt de raspundere nu va vrea sa il rateze din moment ce orasul, similar Venetiei, s-a dezvoltat spectaculos in jurul acestor canale numeroase. Aceste tururi pot fi facute cu multe compani precum Waterbus ce ofera bilete pentru o zi la 18 euro. 

Din moment ce turismul in Amsterdam intra sub incidenta etichetei de cea mai toleranta societate din lume, nu fiti mirati cand apar oportunitati de a face turul orasului pe motocicleta cu grupuri cunoscute precum „All of Amsterdam” sau chiar cluburi de motociclisti care mai de care mai tematice si dornice sa accepte membri din toata lumea. 

De departe, cel mai interesant tur al orasului contine un amalgam de moduri de locomotie printre care bicicleta la 6 euro pe zi, barca si plimbari lungi pe jos care reprezinta modul cel mai bun de a descoperi secretele orasului pentru ca un oras atat de mare are multe secrete pe care nici macar multi locuitori nu le cunosc in totalitate. 

Printre tururile pe jos, unul care va frapa prin natura sa este Turul Canabisului ce in mod cert va atrage multe intrebari si turisti laolalta din moment ce Olanda a ratificat consumul de droguri usoare de acest tip ca legal intr-o masura relativ sigura. Acest tur va va costa in jur de 15 euro de persoana pe zi. Alt tur pe care ideea turism in Amsterdam il ofera este Turul Segway pentru 200 euro pe luna in care ca doritor poti vizita orasul pe un Segway imbinand astfel tehnologia de ultima ora cu experienta unica a unui oras istoric ce a vazut dezvoltarea tehnologica a lumii impartial si de nestramutat. 

Totodata, toate aceste tururi, desi publice in mare parte, pot fi facute in de catre un ghid privat, pentru cei care doresc mai multa intimitate si o persoana care stie Amsterdamul dar este mereu acolo la nevoie cu sugestii si idei de care un turist de ocazie si chiar multi „de profesie” nu au cum sa le cunoasca, creand astfel turul personal perfect si unic pe care orice turist si-l poate permite fara sa isi faca griji in legatura cu ore, locatii, obiective turistice sau mijloace de locomotie, singura ocupatie a sa devenind cea de definitie a turismului: sa se bucure de locatie si de obiectivele turistice ale Amsterdamului.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid