window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

THERME LANGENFELD | Aqua Dome 4*+

/THERME LANGENFELD | Aqua Dome 4*+

THERME LANGENFELD | Aqua Dome 4*+

Sejur Therme Langenfeld

Locatie: Tirol, Otztal

Hotel Aqua Dome 4* superior

Un spa resort in Alpi, modern și impresionant din punct de vedere arhitectural, situat în centrul Otztal, iese în evidență prin zona de spa și fitness, zona pentru copii și Spa 3000, o zonă premium exclusiv pentru clienții Aqua Dome.

Tarif: de la 1362 EUR/persoană

Sejur: 7 nopți în cameră dublă, demipensiune

Ofertă Specială: 7=6 nopți pentru sejur in perioada 13.01-17.02 respectiv 10.03 – 7.04.2019

Aqua Dome Therme Langenfeld 4*+

Acest hotel luxos de 4 stele superioare oferă camere spaţioase şi elegante și vedere magnifică la Alpii Ötztal. În plus, aici veți găsi singurul izvor termal din vestul Austriei.

Arhitectura spectaculoasă a Hotelului Aqua Dome se integrează armonios în cadrul natural înconjurător. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona mare de wellness a hotelului, unde există facilități spa ce ocupă o suprafață de 2 hectare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase posibilități de relaxare și agrement, proprietatea oferind o zonă spa în aer liber, o peluză mare pentru plajă, saune, tratamente de înfrumusețare, un centru de fitness şi un spaţiu destinat copiilor şi familiilor, Alpen Arche Noah.

Restaurantele cu un decor elegant servesc preparate din bucătăria regională și internațională, precum și mâncăruri sănătoase. Oaspeții se pot delecta cu băuturi în lounge, la bar şi la barul de vinuri plăcut, care are un șemineu și canapele din piele.

Aqua Dome Hotel & Tirol Therme Längenfeld oferă o zonă acvatică separată pentru copii şi familii, care include 2 piscine mari şi un tobogan cu apă uriaș. În plus, familiile pot să se distreze în camerele de joacă.

Parcarea subterană este disponibilă gratuit.

By |2018-12-24T13:38:11+03:00December 24th, 2018|Destinatie, Europa|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid