window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

SPANIA | PortAventura® Gold River Hotel 4*

/SPANIA | PortAventura® Gold River Hotel 4*

SPANIA | PortAventura® Gold River Hotel 4*

PortAventura World, Spania, la 1 ora de Barcelona

Hoteluri tematice situatei direct în parc sau în imediata apropiere

HOTEL GOLD RIVER 4*

Tarif: de la 566 EUR/ camera, pentru 2 adulți și 1 copil de până la 12 ani

Sejur de 3 nopți, cameră dublă standard + demipensiune

Perioada: 6 aprilie – 14 iunie 2019, 15 septembrie 2019 – 15 ianuarie 2020

Reducere early booking – 15% pt rezervări până la 30 aprilie.

Oferta include:

  • cazare cu tipul de masa menționat
  • acces nelimitat la PortAventura Park
  • o vizită per sejur la Ferrari Land
  • tarif redus pt accesul la Caribe Aquatic Park
  • reducere la achiziționarea Express premium Pass – acces nelimitat la atracțiile principale fără timp de așteptare

PortAventura – distracţie, magie şi adrenalină

La aproximativ o oră de Barcelona, pe Costa Dorada, se află cel mai mare parc de distracţii din Spania: PortAventura. Emoţii intense, senzaţii tari, bucurie, entuziasm sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăieşti la PortAventura. Parcul este împărţit în 5 zone tematice, unde ai ocazia să descoperi cele mai interesante locuri de pe pământ. Deşi Portaventura este un parc în care atracţiile destinate celor curajoşi sunt numeroase, în fiecare dintre zone există carusele şi spectacole pentru copii. Pe Sesame Street, pe copii îi aşteaptă nenumărate surprize, printre care şi întâlniri cu personajele preferate din desene animate. Cei mici se pot căţăra în Copacul Magic, un copac zâmbăreţ înalt de 12 m, sau pot să zboare cu Fluturii Săltăreţi. Şi cum prietenoasele animale animale sunt întotdeauna îndrăgite de micuţi, aceştia pot explora Fermă lui Elmo cu un tractor distractiv. La intrarea în parc te întâmpina un prietenos orăşel catalan unde te poţi relaxa la restaurante şi terase specifice zonei mediteraneene.

Hotel Gold River 4*

Acest hotel cu decor inspirat din Vestul Sălbatic se află la 1 oră de mers cu mașina de Barcelona. Oferă acces gratuit şi nelimitat la parcul tematic PortAventura. Proprietatea pune, de asemenea, la dispoziție 3 piscine în stil râu, precum și programe de divertisment ziua și seara.

Tematica Hotelului Gold River este inspirată de perioada americană a Goanei după Aur, recreând ambianţa tipică Vestului Sălbatic printr-un decor ce reflectă stilul epocii. De asemenea, hotelul oferă acces direct la zona parcului tematic dedicată Vestului Sălbatic.

La un cost suplimentar, oaspeții au la dispoziție centrul spa și de wellness de la Hotel PortAventura & Hotel Caribe. Anumite tipuri de camere oferă acces gratuit, acest lucru fiind menționat în descriere. Facilitățile centrului de spa şi welness includ saună, cadă cu hidromasaj, băi de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită.

Paturile sunt acoperite cu macaturi din petice, pline de culoare, iar mobilierul este de epocă. În plus, este disponibil TV prin satelit. Unitățile de cazare sunt amplasate în diferite zone tematice ale hotelului, precum un conac victorian, o primărie și o scenă tipică unei străzi principale din Vestul Sălbatic.

Restaurantul Grand Hall de la Gold River serveşte o varietate de preparate în stil bufet. De asemenea, restaurantele New Texas şi Opera House oferă mese à la carte. În plus, proprietatea are 2 baruri și un snack bar.

PortAventura se află chiar la marginea localității Salou, unde puteți ajunge cu ușurință de pe autostrada AP7. În orașul Barcelona, situat la nord de complex, se poate ajunge cu trenul într-o oră. De asemenea, un autobuz face legătura între gara AVE Camp de Tarragona și aeroporturile Barcelona și Reus.

By |2019-03-05T17:44:00+03:00March 5th, 2019|Destinatie, Parcuri de distractii|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid