window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Seychelles

/Seychelles

Seychelles

La nord-est de Madagascar, in Oceanul Indian, este un grup de 115 insule, numite Seychelles. Acest grup de insule este unul din cele mai cunoscute din lume si asta datorita peisajelor incredibile ce se gasesc aici, alaturi, desigur, de minunatiile de atractii turistice care aduc milioane de vizitatori anual. Unii vin in luna de miere, altii au o traditie anuala de a ajunge in Seychelles de fiecare data cand au concediu. Indiferent de motivele pe care turistii le au de a veni aici, ei par a fi extrem de incantati de alegerea facuta.

Unul din cele mai fascinante lucruri despre acest loc este faptul ca oamenii sunt foarte primitori. Daca vorbesti putina franceza si esti politicos, nimeni nu o sa inceteze sa iti zambeasca. Fie ca vrei sa cumperi o paine sau ca ai o rezervare la masa, politetea te va duce departe si asta pentru ca oamenii din Seychelles, destul de putin la numar, sunt interesati sa cunoasca lume noua, atata timp cat lumea e politicoasa cu ei.

In plus, alaturi de locuitorii draguti si primitori ai insulei, mai este un lucru important ce atrage mii de turisti anual – plaja. Plajele din Seychelles sunt ireprosabile si cele mai multe din ele nu au fost calcate de picior de om. Chiar si asa, exista numeroase alte plaje private sau publice, unde turistii isi pot petrece mare parte a zilei. In ceea ce priveste clima, aici e mai mereu cald, temperatura medie anuala fiind de aproximativ 29 grade Celsius. Temperatura apei este si ea extrem de buna, media anuala fiind de 27 grade Celsius. Asadar, turistilor pare sa nu le lipseasca nimic in Seychelles. Temperatura aerului si a apei este buna, din cand in cand briza oceanului Indian mai racoreste plaja, iar oamenii sunt incredibil de primitori si de amabili.

In plus, exista numeroase atractii turistice ce trebuie vazute numaidecat. Avand in vedere faptul ca exista atat de multi turisti ce merg in Seychelles anual, oamenii de aici s-au hotarat sa aiba si mai multa grija de insulele lor si sa le ofere tuturor celor care au sansa de a ajunge aici ocazia de a se simti extraordinar. Asa incat, au amenajat locuri de divertisment, au deschis numeroase restaurante, hoteluri si baruri, dar au facut si in asa fel incat sa le ofere tuturor sansa de a se si relaxa, la soare, pe plaja.

Viata in Seychelles pare destul de usoara. Vremea buna si plajele sunt exact pe gustul turistilor. Desi multi din ei nu apuca sa ajunga decat o singura data in viata lor in Seychelles, sunt complet multumiti ca au reusit sa vada minunatiile sale. Asadar, daca ai ocazia sa ajungi in Seychelles, fii pregatit pentru experienta vietii tale. In plus, daca esti in cautare de un loc unde sa iti petreci cateva zile de relaxare completa, vizitand si cateva atractii turistice, dar in special simtindu-te bine, Seychelles este cel mai bun loc din lume.

 

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid