window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

SCHI AUSTRIA | Hotel Babymio 4*

/SCHI AUSTRIA | Hotel Babymio 4*

SCHI AUSTRIA | Hotel Babymio 4*

Localizare: Tirol/ Kitzbüheler Alpen

Sejur Hotel Babymio 4* , ideal pentru familii cu copii!

Cazare 7 nopti in camera dubla, pensiune completa babymio

Reducere Early Booking: 10% pt. rezervari cu 60 de zile inainte de intrare!

In plus: reducere 5% pt sejur mai mare de 5 nopti,

Tarif valabil pt. sejur in perioada 20.01 – 27.01.19, 616 EUR/ persoana.

Hotel Babymio 4*  este ideal pentru familii cu copii!

Descriere

Situat la marginea orașului Kirchdorf în Tirol, Hotelul Babymio 4* oferă o atmosferă prietenoasă pentru bebelusi și pentru copii, multe facilități pentru familii și îngrijire profesională, de 42 de ore pe săptămână.

Toate camerele au balcon, aparat de ceai / cafea și TV prin satelit. Paturi pentru copii și mese de schimb sunt disponibile în toate camerele.

În plus față de echipamentul complet pentru copii, cum ar fi monitoare pentru copii și carucioare, se oferă masaje și înot pentru copii. Serviciile de moașă sunt, de asemenea, furnizate.

Pentru copiii de la 2 ani, sunt disponibile lecții de înot, săli de joacă și un cinematograf pentru copii. Ponei de echitatie este, de asemenea, oferit.

Babymio oferă un loc de joacă mare cu teren de fotbal și grădină zoologică. O școală de schi și o zonă de schi pentru copii și începători se află chiar lângă Hotel Babymio. La hotel găsiți pasaje de schi și echipament de schi.

Pensiune completă include micul dejun, o supă sau o gustare pentru prânz, cafea și prăjituri în după-amiaza, și un bufet de cină. Alimentele pentru copii sunt disponibile pe tot parcursul zilei.

Există o zonă de spa cu piscină interioară, saună și baie de aburi, precum și un zid de alpinism și biciclete gratuite cu scaune pentru copii. Sunt oferite, de asemenea, masaje și tratamente de înfrumusețare.

By |2018-11-27T15:38:16+03:00October 22nd, 2018|Destinatie, Oferte Early Booking, Oferte Ski|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid