window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Restaurante in New Delhi

/Restaurante in New Delhi

Restaurante in New Delhi

Viata in New Delhi, capitala Indiei, este foarte interesanta. In afara faptului ca aici exista o multitudine de obiective turistice ce trebuiesc neaparat vazute, exista si cateva obiective culturale pe care turistii trebuie sa le inteleaga. Mai mult decat atat, cultura indiana presupune mult mai multe lucruri decat arta sau muzica, ea presupune si o vasta istorie in gastronomie. Pentru gurmanzii care ajung in India si sunt curiosi sa guste mancarea cu specific national, preparata chiar acasa la ea, sunt cateva vesti bune.

In primul rand, daca ai ocazia sa ajungi in Delhi, trebuie sa stii ca exista un tur gastronomic al orasului, ce iti va prezenta istoria catorva din cele mai folosite condimente ale bucatariei indiene si te va plimba prin cele mai cunoscute restaurante din oras. Cativa din cei mai buni bucatari din India vor gati special pentru tine si pentru grupul tau de turisti cateva din bucatele traditionale indiene, populare in toata lumea. Se stie foarte bine faptul ca bucataria Indiana este inedita si extrem de interesanta, in tot ceea ce inseamna savori noi si condimente ciudate. De aceea trebuie sa te gandesti serios la a-ti rezerva un loc in acest tur, in special daca esti gurmand si esti pasionat sa afli mai multe lucruri despre gastronomia indiana.

Viata de noapte in New Delhi este foarte activa si sunt numeroase cluburi deschise pana in zorii zilei. Asta nu inseamna ca oamenii nu stiu sa se bucure si de o cina romantica sau de o gustare in miez de noapte. Daca vrei sa experimentezi viata in India din toate punctele de vedere, trebuie sa stii unde sa iti incerci norocul. Restaurantele sunt toate foarte deosebite aici. Cele cu specific national, insa, sunt si cele mai populare, atat printre localnici dar si printre turistii curiosi sa guste bucatele aromate specifice Indiei. Cu toate astea, exista numeroase restaurante cu specific international, pentru cei care nu agreeaza mancarea indiana.

Restaurante precum Nizam’s Kathi Kabab sau The Great Kabab Factory sunt doar doua din restaurantele cu specific indian. Aici se serveste nu doar cel mai bun kebab, dar si cele mai interesante mancaruri de acest gen ce isi au originile in cultura indiana. Preturile sunt extrem de accesibile, ceea ce inseamna ca oricine isi permite sa manance aici. Mancarea este gustoasa si foarte aromata, iar serviciile sunt impecabile. O experienta tipic indiana nu poate fi castigata decat prin frecventarea acestor locuri, care sunt atat de interesante, atat din punct de vedere gastronomic, dar si cultural, avand in vedere ca atmosfera este specifica locului.

Exista o multitudine de restaurante in New Delhi si cele mai multe din ele sunt cu specific local, pentru a le oferi tuturor sansa de a incerca bucataria Indiana in formele sale atat de diverse si de interesante. Aromele locale te vor imbata cu siguranta si te vor purta pe stradute intortocheate, pana ajungi la destinatie. Nimic nu se compara cu o masa copioasa luata la unul din restaurantele din oras.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid