window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Restaurante in Johannesburg

/Restaurante in Johannesburg

Restaurante in Johannesburg

Intr-un oras atat de mare ca Johannesburg, sansa sa gasesti un restaurant cu mancare specifica locului de unde provii este foarte mare. Problema este ca va trebui sa cauti foarte mult, din moment ce orasul este imens. Din fericire, africanii sunt oameni foarte amabili si este posibil sa ti se gateasca chiar la hotelul unde stai, mancarea pe care o doresti, fara a fi nevoie sa parasesti hotelul. Totusi, daca vrei sa incerci si priceperea altor bucatari, iti vom recomanda cateva restaurante din Johannesburg, care apar in topurile celor mai bune restaurante din zona.

Pe primul loc se afla Moyo’s, un restaurant african, ce se gaseste pe strada Melrose Arch. Intr-un decor african, vei avea sansa sa mananci feluri pan-africane, incluzand pui algerian si peste tanzanian si sa bei cele mai bune vinuri africane. Restaurantul este de obicei aglomerat, si datorita turistilor, dar si a celor care ofera servicii diferite in restaurant, ca pictatul fetei copiilor, muzicieni care iti canta la masa si multi altii. Felurile principale de mancare costa in jur de 140 ranzi.

Loft este un alt restaurant unde se serveste mancare buna in Johannesburg. Localul este de fapt un bistro, datorita faptului ca este mai mic decat un restaurant obisnuit. Se aseamana foarte mult cu bistrourile din New York, insa mancarea este cu specific international, nu american. Spre exemplu, aici poti manca unul dintre cele mai bune carpaccio din oras si friptura de antilopa, la fel de buna. Felurile de mancare sunt putin mai ieftine decat in cazul restaurantului Moyo’s, in jur de 110 ranzi. Restaurantul se gaseste pe strada 7.

Chiar daca numele nu suna foarte atragator, mancarea este cum nu se mai poate de buna. Vorbim aici despre Service Station, un restaurant aflat intr-o benzinarie, pe strada 9 la intersectia cu bulevardul Rustenburg. Fiind vorba de un restaurant intr-o locatie mai putin obisnuita, si felurile de mancare sunt mai ieftine si mai mici ca si portie: in jur de 50 ranzi. Cele mai apreciate sunt: salatele, tartele si alte bunatati care se cumpara la kilogram. Mancarurile se pot servi si acasa sau pe drum, nu neaparat in restaurant.

Un restaurant indian de cea mai inalta clasa este Kapitan’s, aflat pe strada Kort nr 11A. Restaurantul serveste feluri de mancare ieftine(in jur de 60 ranzi) intr-un decor excentric si plin de culoare. Multe personalitati au mancat aici de-a lungul vremurilor, inclusiv Nelson mandela si Oliver Tambo. Ca orice restaurant oriental, localul este plin de pisici. Ca o curiozitate, ce se intalneste doar la acest restaurant, aici exista si pui de lei, supravegheati in permanenta, ce participa si ei la crearea unei atmosfere indiene autentice.

Numele cafenelei „Vida e Caffe“ spune tot. Acesta este locul in care cafeaua este ridicata la rang inalt. Multi turisti spun ca aceasta este cea mai buna cafea din tot orasul. In afara de cafea, aici se mai servesc si micul dejun si pranzul. Cafeneaua functioneaza si pe timpul serii, insa nu se servesc feluri de mancare atunci, in afara de cateva tipuri de dulciuri, dintre care cele mai apreciate sunt briosele.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid