window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Turul orasului Tenerife

/Turul orasului Tenerife

Turul orasului Tenerife

Tenerife este o insula situata in Oceanul Atlantic, face parte din Arhipelagul Canare, este cea mai mare si cea mai populata. Avand un climat fantastic, acompaniat de vanturi alizee, si fiind supranumita “Insula eternei primaveri”, aceasta atrage anual milioane de turisti.

Tenerife are atat de multe de oferit si atat de multe obiective turistice, incat nici nu stii cu care sa incepi. Sa pornim totusi de undeva si sa vizitam pentru prima data Gradina Botanica, apoi sa pornim spre Lago Martianezo laguna artificiala proiectata de Cesar Manrique, ce a fost construita in 1969. 

Continuam calatoria prin Loro Parque, unde avem parte de un spectacol incredibil de culori si animale, de papagali, pinguini, spectacole cu delfini si multe altele.

Vizitam apoi castelul San Felipe, si ne oprim pe plaja de langa, ce are nisip negru – vulcanic, pentru a ne trage rasuflarea. 

Dupa atata mers, ni se face foame, si mergem spre centrul orasului, in Piata Charco, unde gasim multe restaurante si terase. Apoi ne indreptam, usor, melancolici, spre hotel.


By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid