window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Paște & 1 Mai, Nisipurile de Aur, Kristal 4*

/Paște & 1 Mai, Nisipurile de Aur, Kristal 4*

Paște & 1 Mai, Nisipurile de Aur, Kristal 4*

Sejur all inclusive în Nisipurile de Aur, Kristal 4*

PERIOADA 27 aprilie – 1 mai 2019

TARIF: de la 164 EUR/persoană

SEJUR: 5 nopți în cameră dublă, all inclusive

HOTEL KRISTAL 4*

Hotelul Kristal este un complex all inclusive, situat într-o zonă liniştită din staţiunea Nisipurile de Aur, la doar 450 de metri de plajă. Acesta are un centru de fitness gratuit şi piscină gratuită.

Oaspeţii se pot delecta cu aerul proaspăt de mare, precum şi cu vederea încântătoare la parcul frumos plin de verdeaţă şi la grădinile cu flori.

Kristal pune la dispoziție camere twin standard decorate frumos, camere de familie confortabile şi camere duble superioare spaţioase.

Hotelul este amplasat într-o clădire cu 6 etaje și pune la dispoziție un hol spațios cu bar, recepție cu program nonstop, un restaurant principal, bar la piscină și piscină interioară. Piscina în aer liber este prevăzută cu zonă pentru copii, şezlonguri şi umbrele de soare. Proprietatea are şi un restaurant cu terasă.

Centrul de wellness oferă masaje, baie de aburi, hamam, tratamente cu apă, cadă cu hidromasaj și duș aventură. Oaspeții au la dispoziție și un salon de coafură. De asemenea, hotelul pune la dispoziție facilități pentru tenis de masă și câmp, cameră de joacă cu jocuri electronice și un loc de joacă pentru copii.

În apropierea Hotelului Kristal se găsesc mai multe magazine, baruri, restaurante şi cluburi de noapte, precum şi un cazinou şi un parc acvatic.

By |2019-03-06T16:53:20+03:00March 6th, 2019|Bulgaria, Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid