window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Olanda

/Olanda

Olanda

O tara ce are foarte multe de oferit in materie de turism si inca de la fondarea Uniunii Europene a dezvoltat un program de turism national foarte eficient, Olanda asteapta cu portile deschise turistul dornic de traditie sau de modernitate prin combinatia armonioasa a obiectivelor turistice din cele mai vechi si tulburate vremuri ale Europei pana in prezent oferind totodata cluburi, locuri de agrement moderne si multe altele. 

Olanda, al carei nume in limba oficiala este „Nederland”, este un amalgam de vechi si nou care are posibilitatea de a atrage turisti din toata lumea pe toata perioada anului. Aceasta destinatie de poveste a Europei are un fundal cultural imens datorita numeroaselor conflicte din zona de-a lungul timpului care au determinat aceasta reduta cu cea mai joasa altitudine din lume sa lupte si sa isi castige independenta in trei randuri, cea mai cunoscuta lupta din acest punct de vedere fiind Razboiul de 80 de ani. 

Nederland ofera turistilor de pretutindeni orase cu mare incarcatura culturala, precum capitala Amsterdam sau faimosul oras port Rotterdam care a fost si este si in prezent cel mai mare port international. 

Pentru a avea parte de o mica experienta a culturii olandeze, un turist nu trebuie sa isi planifice rute si trasee ori obiective turistice in Olanda cum ar fi nevoie daca ar alege alte destinatii, deoarece Olanda insasi este un obiectiv turistic. O persoana care doar trece prin Olanda se poate considera norocoasa prin faptul ca un itinerariu simplu ce traverseaza tara poate oferi o experienta turistica extraordinara. Un turist poate face multe lucruri in Olanda printre care a observa frumusetea istoriei olandeze la centrul Zaanse Schans, a calatori prin Amsterdam pe faimoasele canale, a se minuna la maretia catedralei St. Jan din Den Bosch, poate calatori prin landurile pline cu lalele si mori de vant care odata cu trecerea timpului devin tot mai frumoase sau sa viziteze dolmenii (Hunebedden in limba nederlandeza) care sunt o priveliste incredibila intr-o tara ce nu are munti sau stanci, tot relieful rezumandu-se la numeroase canale si campie, iar geneza acestor minunatii geologice inca fascineaza cercetatorii in domeniu. 

Desi enumerate doar cateva elemente splendide din maretia si multitudinea de obiective turistice din Olandao calatorie care sa le includa va deveni mai mult ca sigur una reusita pentru ca si calatoria in sine intre aceste obiective este un obiectiv turistic. Chiar si in afara oraselor pe care Olanda le-a dezvoltat de-a lungul timpului in centre culturale si economice cu o toleranta sociala aceasta tara nu inceteaza sa uimeasca prin coastele de un nisip de aur sclipitor, numeroase parcuri nationale patrulate dinainte de infiintare de ovine iar toata aceasta paleta de culori este completata de lacuri de azur si insule ale caror arbusti si ierburi sunt mangaiate de vanturi calme si romantice. Multi din cei care au vazut-o de-a lungul timpului au marturisit ca este o destinatie de vis unde s-ar muta imediat daca s-ar ivi oportunitatea nu neaparat datorita obiectivelor turistice ale Olandei ci si multumita oamenilor care sunt caldurosi, deschisi si carismatici desi tara nu are la origini „sange inflacarat” de origine latina. 

Aceste premise fac din Olanda o destinatie dorita si vizitata din ce in ce mai mult de oameni de pe intreg mapamondul iar acest lucru este cea mai buna carte de vizita a oricarei destinatii turistice.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid