window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Obiective turistice in Sevilia

/Obiective turistice in Sevilia

Obiective turistice in Sevilia

Centru cultural si artistic, Sevilia este un oras plin de viata si culoare, unde traditia si noul se transforma intr-un spectacol placut privirilor celor care vin aici sa incerce sa inteleaga latura artistica si pasionala a localnicilor. Poate tocmai de aceea atractiile turistice cele mai cautate in Sevilia nu sunt locuri in mod special, ci evenimente traditionale.

 

Pentru cei care doresc sa inteleaga o corrida, o vizita la Plaza del Toros de la Maestranza este una educativa, culturala si in acelasi timp perceputa de iubitorii de animale, putin cam brutala. Desi luptele cu tauri, coridele, nu au loc decat duminica, daca totusi vreti sa aruncati o privire in ring, acesta poate fi vizitat in orice zi a saptamanii. Mai mult de atat, aici veti vedea si diverse obiecte si costume folosite in timpul corridei, in muzeul deschis pentru vizitare. Poze din luptele de corida, trofee, poze ale faimosilor toreadori dar si capul impaiat al taurului care a ucis un toreador din Sevilia, toate pot fi admirate in acest muzeu.

 

In timpul unei lupte cu tauri, mai ales daca ati avut parte si de un tur cultural care sa va explice mai mult din ceea ce se afla la originea acestui sport, acestei arte, veti putea savura un frumos spectacol oferit de toreadori. Desi pentru multi corida este considerata un sport sangeros, din cauza faptului ca taurul este ucis in cele din urma, miscarile toreadorului, costumul, spadele folosite si tot ceea ce se intampla in interiorul ringului este de fapt o adevarata arta care poate fi inteleasa, in final, de toti spectatorii – poate mai putin partea cu ucisul taurului, dar placerea de a urmari un spectacol artistic fara muzica nu este diminuata atat de mult de acest lucru.

 

Daca spectacolul de corida a fost urmarit pentru a-i face placere sotului sau partenerului de viata, poate ca ar fi un cadou la fel de frumos pentru partenera sa incheiati seara la un spectacol de muzica si dans unde acordurile de chitara si bataile ritmice ale pasilor, dar si costumele speciale pentru dansurile flamenco va vor face sa reveniti in Sevilia doar pentru a urmari aceste dansuri sau pentru a le invata.

 

Astfel, unul din show-urile de flamenco recomandate turistilor este cel de la Tablao Flamenco Los Gallos, unde veti fi introdusi in aceasta arta si in lumea creata de chitara si bataile de palme specifice acestui dans, in timp ce veti savura o bautura rece intr-un cadru original.

 

Cu toate ca aceste doua arte pentru care Sevilia este renumita reprezinta atractii turistice deosebite, Sevilia ofera turistilor si locuri deosebite pline de savoare arhitecturala si culturala. Printre acestea, Catedrala din Sevilia este obiectivul turistic care atrage privirile trecatorilor – localnici sau turisiti – prin inaltimea impozanta si micile turnuri care se ridica spre albastrul cerului. Numele intreg al Catedralei din Sevilia , poate putin prea lung pentru a fi retinut, este Catedral de Santa Maria de la Sede de Sevilla, si pare ca se potriveste cu bogatia arhitecturala si artistica a acesteia. Constructie inceputa in 1402, Catedrala din Sevilia a avut nevoie de 100 de ani pentru a fi finisata, in anul 1506, dar cele 80 de capele si mormantul special sculptat pentru a adaposti trupul exploratorului Cristopher Columbus sunt ele insele opera de arta pentru care efortul depus a fost un succes.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid