Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r56264gotr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Obiective turistice in Boston - GoTravel

Obiective turistice in Boston

/Obiective turistice in Boston

Obiective turistice in Boston

Acum aproximativ 400 de ani se infiinta capitala primei colonii de puritani veniti din Anglia in Massachusetts Bay. Acel loc, a devenit peste ani, Boston – capitala statului Massachusetts din Statele Unite ale Americii. Orasul este supranumit si leaganul Americii moderne, in special datorita faptului ca aici se gasesc cele mai prestigioase universitati din lume, dar si a celor mai moderne cladiri, ce impanzesc orasul de la un capat la celalalt. Pe scurt, Boston este unul din orasele in care oricine isi doreste sa ajunga si sa traiasca. Cel mai impresionant lucru este ca 1 din 10 oameni din Boston sunt studenti la una din cele 75 de universitati din oras, si mai bine de 30 la suta din populatia orasului este reprezentata de tineri ce umplu barurile si pub-urile din oras in fiecare zi si noapte.

 

Importanta istorica pe care orasul a avut-o in crearea tarii ce acum se numeste Statele Unite ale Americii este aratata de multe din obiectivele turistice pe care turistii le pot vedea. Spre exemplu, Cararea Libertatii este atractia turistica cea mai importanta din oras, in special datorita faptului ca ea este reprezentarea fizica a conceptului de republica Americana, de libertate. De-a lungul acestei carari sunt numeroase cladiri istorice si culturale ce fac parte din patrimoniul orasului.

 

Arhitectura cladirilor vechi din Boston este absolut splendida, iar cei pasionati de arhitectura au comparat orasul cu Londra, nu doar din cauza aglomeratiei si a traficului intens, ci si datorita superbelor cladiri ce se aseaza cuminti de-o parte si de cealalta a strazilor celor mai importante din oras. Mai mult decat atat, tot din categoria obiectivelor turistice fac parte si Parcul Fenway – un adevarat loc de joaca, atat pentru copii cat si pentru adulti, dar si o reprezentare fantastica a naturii, Muzeul de Stiinta, strada Newbury si Castle Island. Toate acestea sunt atractii reprezentative ale orasului, care au multe de spus despre istoria si cultura acestuia.

 

Cei pe care ii intereseaza arta se vor bucura sa afle ca toate tururile ce se fac in scopul prezentarii orasului tuturor turistilor trec pe la Muzeul de Arte Fine. Aici sunt expuse numeroase opere ale unor artisti extrem de cunoscuti, iar colectiile si expozitiie de aici atrag milioane de turisti anual. O vizita in Boston este numaidecat necesara pentru toti cei care au posibilitatea de a ajunge in Statele Unite ale Americii si in special in partea estica a tarii. Ca in orice oras de asemenea dimensiuni, aici se gasesc si numeroase cluburi, restaurante si locuri de divertisment unde isi petrec timpul atat toti studentii celor mai prestigioase universitati din tara si din lume, precum Harvard si MIT, dar si turistii curiosi sa se familiarizeze cu viata unui Bostonian.

 

Pe scurt, orasul are extrem de multe lucruri de oferit, iar pentru toti turistii ce viziteaza orasul pentru prima data, cel mai indicat este sa isi rezerve un loc in numeroasele tururi oferite de companiile din oras. In felul acesta se asigura ca parcurg toate obiectivele turistice si afla detalii importante despre oras.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid