window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

OAZA ÎN DEȘERT | Bab Al Shams Desert Resort 5*

/OAZA ÎN DEȘERT | Bab Al Shams Desert Resort 5*

OAZA ÎN DEȘERT | Bab Al Shams Desert Resort 5*

Experimentează o adevărată oază în mijlocul deșertului, în Dubai

Bab Al Shams Desert Resort 5*

Localizare: Al Maha, Dubai Desert Conservation Reserve

Un resort ultra-dotat cu un aer puternic tradițional, autentic arăbesc, unde poți experimenta cu adevărat cultura tradițională locală.

Tarif: de la 727 EUR/persoană

Sejur: 5 nopți în camera dublă Superior + mic dejun

Perioada disponibilități: 16 ianuarie – 13 aprilie 2019

Tariful nu include transport. Pentru oferta completă cu transport inclus, te rugăm să completezi formularul Cere Ofertă.

Bab Al Shams Desert Resort & Spa 5*

Situat printre dunele din jurul orașului, acest complex de lux de 5 stele are o piscină infinită cu vedere la deșert. Centrul spa Satori oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv masaje de întinerire.

Bab Al Shams Desert Resort și Spa este construit în stilul unui fort tradițional arab. Curțile cu fântâni, grădini luxuriante și alei de piatră deschid calea pentru camerele elegante, amenajate în stil rustic arab.

Oaspeții pot explora deșertul înconjurător cu jeep, cal sau cămilă. Alte activități oferite la fața locului sunt tir cu arcul, dresarea șoimilor. Oaspeții tineri se pot bucura de facilitățile clubului de copii Sinbad sau de piscina umbroasă pentru copii.

Bab Al Shams are 4 restaurante care servesc preparate din bucătăria tradițională și internațională. Renumitul Desert Restaurant din aer liber Al Hadheerah oferă oaspeților o experiență unică arabă.

Bab Al Shams Desert Resort și Spa este situat la aproximativ 45 de minute de Aeroportul Internațional Dubai și de centrul orașului Dubai.

By |2019-01-23T18:04:45+03:00January 23rd, 2019|Destinatie, Exotice, Luna de miere|1 Comment

One Comment

  1. […] tropicale sunt cu adevărat unice în lume iar timpul parcă a stat în loc, o noapte într-o oază din deșert, pentru ca Dubai înseamnă mult mai mult decât promenade cu magazine luxoase, o lună de miere […]

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid