window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

New York

/New York

New York

New York-ul este unul din cele mai mari orase ale lumii si oricine ajunge in Statele Unite ale Americii trebuie neaparat sa-l viziteze si nu doar atat, trebuie sa se implice in cat mai multe activitati, pentru a se familiariza pe deplin cu ceea ce inseamna viata newyorkezilor si cu obiceiurile lor. Unul din principalele motive pentru care milioane de turisti viziteaza orasul este viata de noapte, care in New York este absolut spectaculoasa.

 

Nu departe de adevar este faptul ca si atractiile turistice sunt la mare cautare pentru toti turistii ce isi croiesc drumul spre New York. MET-ul, Statuia Liberatii, Opera Metropolitana, dar si Wall Street-ul sunt printre principalele atractii turistice ce nu trebuie ratate. Cu toate astea, cei mai multi turisti isi petrec buna parte din timp in Central Park. Parcul municipal este cel mai mare din oras si unul din cele mai mari din intreaga tara. Aici sunt numeroase locuri unde isi pot petrece timpul liber atat copiii, cat si parintii lor. Teatrele in aer liber, concertele date in week-end de toti pasionatii de arta si peisajele oferite de parc sunt printre principalele motive pentru care newyorkezii inca rezista stresului impus de un oras atat de aglomerat cum este New York-ul. Cu toate minunatiile oferite de oras pe timpul zilei, tot viata de noapte este cea mai atractiva pentru turistii ce cauta sa afle mai mult despre cum isi petrec americanii noptile si timpul liber. Spre exemplu, una din marile atractii turistice ale orasului, dar si a intregii tari este Broadway-ul. In inima Manhattanului salasluieste unul din cele mai renumite bulevarde din lume, unde isi au resedinta cele mai spectaculoase teatre din lume. In plus, tot aici se pot regasi si o parte din numeroasele cluburi de noapte, cluburi pentru cei sub 21 de ani si cluburi unde se aduna spectatorii la o portie buna de ras.

 

Unul din sporturile preferate ale americanilor este baseball-ul si pentru cei interesati de o partida buna de joc, exista Central Park-ul. Desigur, neprofesionistii sunt cei ce isi amenajeaza locul de joaca aici, pentru echipele mari va trebui sa va luati un bilet la meci. O alta modalitate buna de petrecere a timpului in New York este, de asemenea, ocuparea unui loc pe stadionul celor de la New York Giants. Fotbalul american este un alt sport preferat, iar majoritatea locuitorilor orasului profita de orice meci pentru a se aduna pe stadionul imens, la un pahar de bere si o punga mare de popcorn. Orasul este impanzit de atractii turistice, asa incat, oricine ajunge aici cu siguranta va gasi multe lucruri interesante de facut. Mai mult decat atat, nicicand nu strica o simpla plimbare prin centrul orasului, pentru o sesiune de window shopping. New York-ul are incredibil de multe de oferit si toate aceste lucruri se pot vedea, atat timp cat va inarmati cu multa rabdare. Nu ar strica nici sa va rezervati un loc in zecile de tururi ale orasului oferite de diverse companii. Intotdeauna este bine sa ai parte de un tur, in special atunci cand nu cunosti orasul si sunt sanse mari sa te ratacesti incercand sa ajungi in cele mai faimoase locuri.

By |2018-09-09T22:25:04+03:00September 9th, 2018|Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid