window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Mali

/Mali

Mali

Mali este una dintre cele mai interesante tari din lume, in special datorita faptului ca aici se gaseste faimosul oras istoric Timbuktu. In plus, in ciuda saraciei, tara incearca din rasputeri sa aiba o pozitie sociala mai buna, si cu siguranta asta se va intampla. Cu toate astea, minunatiile de atractii turistice de aici sunt unice si asta conteaza cel mai mult. Populatia tarii este de peste 11 milioane de locuitori iar suprafata totala a tarii este de aproximativ 1.22 milioane de kilometri patrati.

Pentru a intra in tara, turistii din tarile europene si din cele americane, dar si din cele asiatice, au nevoie de viza. Mai mult decat atat, la intrarea in tara, acestora li se va cere sa prezinte o rezervare la hotelul la care vor fi cazati pe timpul sederii lor in Mali. Asadar, daca ai planuri de a calatorii aici curand, fii sigur ca ai toate actele necesare la tine. Regimul de verificare din aeroporturile din Mali sunt destul de stricte. Pentru cetatenii americani, viza costa in jur de 130 de dolari, iar pentru restul cetatenilor, o viza pe o durata de maxim 3 luni, cu o singura intrare in tara, costa in jur de 80 de dolari. Viza se poate obtine de la orice ambasada.

In ceea ce priveste hotelurile din Mali, turistii vor putea gasi tot felul de locuri, in functie de cati bani sunt dispusi sa cheltuiasca pe noapte. Spre exemplu, pentru o camera destul de rafinata, se poate plati intre 60 si 100 de dolari pe noapte. Desigur, exista si locuri unde se poate dormi cu mult mai putini bani, dar majoritatea celor care ajung in Mali vor sa se distreze si sa se simta bine si sunt extrem de putini cei care se uita la cati bani cheltuie, atata timp cat se distreaza la maxim.

In Mali exista numeroase atractii turistice, iar majoritatea se gasesc in capitala tarii, Bamako. De la gradini botanice, pana la muzee si parcuri nationale, toate se pot gasi in minunatia de oras numit Bamako. Cu toate neajunsurile pe care le au ca tara, locuitorii din Bamako nu se plang si sunt veseli mai tot timpul. In plus, ei sunt cei mai potriviti sa iti povesteasca despre ce viata tumultoasa duc si despre cat de multe lucruri interesante poti vedea, odata ajuns acolo. Prietenosi si foarte primitori, locuitorii din Bamako vor fi mereu acolo, sa iti raspunda la intrebari sau nedumeriri.

Pe scurt, Bali este o tara incredibil de frumoasa, ce trebuieexplorata pentru a vedea si mai multe lucruri interesante. Toata bogatia tarii consta din cultura si istoria pe care aceasta le are si de care este extraordinar de mandra. In plus, parcurile si muzeele atesta si promoveaza frumusetile naturale ce se pot gasi pe teritoriul acestei tari. O vizita in Mali trebuie neaparat sa duca toti turistii in Bamako, pentru ca acesta nu este doar cel mai mare oras din tara, dar este si cel mai interesant.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid