window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

MALDIVE | Hoteluri noi

/MALDIVE | Hoteluri noi

MALDIVE | Hoteluri noi

Hoteluri noi Maldive, oferte speciale actuale!

Oblu Select at Sangeli by Atmosphere 5*

Tarif: 1650 EUR/persoană

Sejur: 7 nopți, cameră dublă beach Villa, All inclusive

Include: transfer cu barca rapida cca 50 minute.

Reducere 15% pentru rezervări cu minim 45 zile înainte și sejur în intervalul 1 mai- 31 iulie 2019!

OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere

OBLU SELECT at Sangeli – All Inclusive este situat în Atolul Malé Nord și are piscină în aer liber. Acest complex de 4 stele pune la dispoziție vile și suite cu aer condiționat, complet independente, cu baie privată și WiFi gratuit. Restaurantul serveşte preparate la grill/grătar.

Toate unitățile de cazare ale complexului au zonă de relaxare şi TV cu ecran plat și canale prin cablu. Fiecare cameră de la OBLU SELECT at Sangeli include fierbător electric, iar unele oferă vedere la mare. Toate camerele au birou.

Regimul unic all inclusive premium se numește planul SERENITY. Planul SERENITY include mese la 2 restaurante rafinate.

Complexul serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. ONE BANYAN este o insulă dedicată exclusiv adulților pe tot parcursul zilei. THE ROCK este un bar de cocktailuri exclusivist, deschis seara. Proprietatea are, de asemenea, o sală de sport cu dotări complete amplasată deasupra apei, o grădină cu facilități spa și un complex de wellness.

Oaspeții au la dispoziție și un centru de fitness. Printre activitățile pe care oaspeţii le pot desfășura în apropiere de OBLU SELECT at Sangeli- All Inclusive se numără canotajul.

Recepția oferă oaspeților informații despre transportul și activitățile ce pot fi desfășurate în zonă.

By |2018-12-14T18:16:44+03:00December 14th, 2018|Destinatie, Exotice, Luna de miere|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid