window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

MALDIVE | COOEE Oblu at Helengeli 4*

/MALDIVE | COOEE Oblu at Helengeli 4*

MALDIVE | COOEE Oblu at Helengeli 4*

Maldive, Atol Male Nord

Hotel COOEE Oblu at Helengeli 4*

Tarif: 1285 EUR/persoană

Sejur: 7 nopți în dublă Beach Villa + All inclusive

Tariful include și transfer cu barca rapidă, de la / către Aeroportul Internațional din Male.

Reducere Early Booking – 7% pt rezervări cu minim 30 zile înainte de sejur.

Oferta nu include și serviciile de transport. pentru a vă transmite pachetul personalizat nu ezitați să completați formularul CERE OFERTA.

Perioada: 29 aprilie – 31 octombrie 2019!

COOEE Oblu at Helengeli 4*

Oferind un centru spa, Oblu by Atmosphere at Helengeli este situat în atolul Malé Nord, la 50 de minute cu barca rapidă de Aeroportul Internaţional din Malé. Complexul oferă o piscină în aer liber şi vedere la mare, iar oaspeţii pot savura băuturi la bar.

Există un TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi un iPod docking station. Unele unităţi includ o zonă de relaxare, unde vă puteţi destinde după o zi plină. Camerele sunt prevăzute cu aparat de cafea şi ceainic. Toate camerele au o baie privată cu duş sau cadă. Facilităţile suplimentare includ halate de baie şi papuci. Aveţi la dispoziţie un TV cu canale prin cablu.

OBLU Experience oferă oaspeţilor preparate internaţionale de înaltă calitate, precum şi o varietate de activităţi, printre care scufundări fantastice, sporturi nautice şi centrul liniştit Garden Spa.

Insula este situată într-o zonă retrasă din partea de nord-est a atolului Malé Nord, cu peste 30 de locuri excelente pentru scufundări în imediata apropiere, acestea fiind şi cele mai puţin aglomerate pe tot parcursul anului.

By |2019-02-04T17:47:31+03:00February 4th, 2019|Destinatie, Exotice, Oferte Early Booking|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid