window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

KOH SAMUI | Six Senses Samui 5*

/KOH SAMUI | Six Senses Samui 5*

KOH SAMUI | Six Senses Samui 5*

THAILANDA, INSULA KOH SAMUI

Six Senses Samui Resort 5*

Resortul din frumoasa insula Koh Samui este format din vile private situate pe un deal cu vedere panoramică la mare și insulele din jur. O piscină mare infinity constituie centrul resortului. Cadrul natural romantic și vast oferă din plin intimitate într-un peisaj luxuriant.

Tarif: de la 1120 EUR/persoană

Sejur: 7 nopți în cameră dublă Hideaway Villa, mic dejun

REDUCERE -20% pt un sejur rezervat până la 30 aprilie, în perioada 8-20 mai 2019!

Despre Six Senses Concept

Six senses reprezintă un concept inovator, integrativ și intuitiv care îmbină într-un mod armonios valorile comunității locale, un respect deosebit față de mediul înconjurător cu cerințele și facilitățile oferite de un hotel premium.

Experimentați servicii de talie internațională la Six Senses Samui 5*

Una dintre alegerile noastre de top din Choeng Mon Beach. Situat în extremitatea nordică a Insulei Samui, luxosul hotel Six Senses Samui se bucură de vedere panoramică la Golful Siam. Oferind o frumoasă piscină infinită, acesta are un centru spa şi o plajă privată.

Vilele au aer condiţionat şi oferă zone mari în plan deschis şi podea de lemn, creând o atmosferă luminoasă şi aerisită. Se oferă TV prin cablu/satelit, iar vilele beneficiază de acces gratuit la internet şi de paturi de relaxare mari.

Six Senses Samui este situat la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Samui. Proprietatea se află la aproximativ 800 de metri de debarcaderul Bo Phut şi de Fisherman’s Village.

Elegantul hotel Six Senses Spa oferă masaje de relaxare şi cursuri de yoga. Biroul de turism al hotelului vă poate facilita organizarea drumeţiilor prin junglă, excursii cu barca şi scufundări.

Dining on the Rocks serveşte preparate culinare pregătite cu ingrediente provenite direct de la ferme, oferind şi vedere superbă la ocean. Dining on the Hill oferă mâncăruri thailandeze autentice şi fructe de mare proaspete la grătar.

By |2019-04-22T17:30:46+03:00April 22nd, 2019|Destinatie, Exotice, Oferte Early Booking|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid