window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

India

/India

India

India este cea mai mare tara de pe subcontinentul indian si se invecineaza cu tari precum China, Pakistan, Bhutan, Bangladesh, Myanmar si Nepal. India este a treia cea mai mare tara din lume, din punct de vedere al teritoriului pe care il ocupa. In ceea ce priveste populatia, India este pe locul doi in lume, cu peste 1.2 miliarde de oameni, secundand China. Cel mai important lucru legat de India, insa, este faptul ca este o tara extrem de diversificata, din toate punctele de vedere. In plus, atractiile turistice, peisajele si cladirile construite in stilul arhitectural propriu si de neconfundat sunt adevarate bijuterii ale lumii. In plus, India se lauda cu statutul de cea mai mare tara democratica din lume.

India este un adevarat amalgam de istorie si cultura. Modernul cladirilor din orasele mari se impleteste perfect cu moscheile vechi, cu strazile pline de oameni si stradutele intortocheate, ce duc in locuri nebanuite. Pe langa faptul ca in tara traiesc oameni de diferite religii, fiind una din tarile cele mai diversificate din acest punct de vedere, in India se vorbesc peste 400 de limbi straine. Acest fapt arata foarte bine cat de diversificata este tara si cat e de bogata, cel putin in ceea ce priveste cultura, etnia si religia. In plus, monumentele prezente de peste cateva sute de milioane de ani vin sa sustina autenticitatea tarii si sa ii tempereze modernitatea ce se gaseste in orasele mari, precum e Delhi, capitala tarii.

In ceea ce priveste geografia tarii, trebuie mentionat si ca aceasta trasatura arata cat de diversificata este tara. In India gasesti orice: munti, ape, desert, jungle si plaje. Diversitatea culturala se ia la intrecere cu diversitatea geografica si cea din urma pare sa castige cu numeroasele sale locuri fascinante, care fac deliciul tuturor celor care au sansa sa ajunga in India. Aceasta e o tara minunata, ce primeste milioane de turisti anual; turisti ce cauta sa se destina, sa se distreze si sa exploreze aceasta tara incredibila in toata splendoarea sa. Daca vreodata ai ocazia sa ajungi in India, incearca sa iti faci un itinerariu foarte bine pus la punct, pentru a nu rata nimic din ceea ce are ea de oferit.

Pe scurt, India este o tara de vis, o tara magica unde dorintele par sa se contureze. Desigur, religia poate fi un factor de stres, in special pentru europeni sau vestici, dar asta nu ii opreste sa mearga in vizita. Locurile superbe, sutele de atractii turistice, oamenii, mancarea si aromele indiene sunt exact reteta perfecta pentru o vacanta de neuitat. Fie ca iti doresti sa stai la plaja, sa te relaxezi si sa nu faci nimic, fie ca esti in cautare de senzatii tari, de noi distractii si esti nerabdator sa vezi numeroasele obiective turistice, India le are pe toate si nu se sfieste sa le imparta cu toti cei care ii trec granitele tarii. Toti cei care ajung in India raman fascinati de vasta lor cultura, de numeroasele momente istorice importante care au marcat tara si de diversitatea de pe strazi.

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid