window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Germania

/Germania

Germania

Germania este un loc unicat si plin de locuri interesante.  Avand o populatie de 81.3 milioane locuitori, aceasta cifra va poate crea o imagine mai clara asupra dimensiunii acestei tari. Capitala Germaniei, Berlin, adaposteste cladiri cu o arhitectura deosebita si este o metropola demna de invidiat.

Germania are numeroase orase care nu trebuie pierdute din vedere atunci cand va hotarati sa vizitati aceasta tara cu o istorie cum putine tari au. Daca ar fi sa  luam la rand orasele care alcatuiesc aceasta tara, am putea adauga pe lista Berlinul, Hamburg, München, Koln, Frankfurt am Main, Stuttgart, Dortmund , Essen, Düsseldorf si altele.

Aceste orase sunt printre cele mai mari ca intindere si numar al populatiei, fiind extrem de prospere la nivel economic. Orasele mai sus mentionate au puternice radacini istorice si fiecare are o poveste unica menita sa atraga publicul interesat.  Berlinul, capitala Germaniei, este renumit pentru divizarea sa in anii trecuti in  Berlinul de est si cel de vest. Acesta a fost separat de catre zidul  Berlinului care a fost demolat ulterior unificand  orasul.  Fiind cel mai mare oras el reuseseste sa fie prosper si in zilele noastre, deoarece este pe lista de preferinte a multor vizitatori. 

In ceea ce priveste economia Germaniei, acesta este foarte dezvoltata situandu-se pe locul trei in lume dupa Statele Unite si Japonia, este pe locul 5 in lume in ceea ce priveste puterea de cumparare si pe primul loc in Uniunea Europeana.  Industria este cea care are un cuvant important de zis in realizarea economiei,  iar Germania depinde in principal de economia bazata pe industrie. Pe langa aceasta Germania depinde si de resursele subsolului.  Tara este a doua sursa de energie electrica dupa Rusia, energie ce este obtinuta in termocentrale si atomocentrale. 

Pentru transportul pe teritoriul Germaniei si in orasele acesteia se poate avea in vedere mijloace de transport precum avion, tren, nave maritime si transportul in comun. Printre marile aeroporturi din Germania se aflaAeroportul International DüsseldorfAeroportul Köln-BonnAeroportul München Franz Josef StraußAeroportul International Frankfurt si Aeroportul Frankfurt-Hahn

Ca si vizitator, daca optezi pentru un bilet de avion pana in Germania, pretul unui bilet se poate situa intre 100 si 200 de euro. Exista si oferte promotionale unde biletul de avion poate fi chiar si 50 euro, dar depinde de linia aeriana cu care vrei sa calatoresti. Printre cele mai ieftine linii aeriene se numara Lufthansa, Tarom si Malev unde pretul unui bilet depaseste putin peste 100 de euro, iar biletul are o valabilitate de 12 luni. Biletul se rezerva cu maxim 10 zile inainte ca sa nu existe probleme in cazul in care nu mai sunt locuri sau vrei sa anulezi plecarea. 

Germania este un loc plin de obiective turistice si orase unice ce pot fi vizitate in orice perioada a anului. Indiferent de ceea ce se afla deja in paginile ghidului turistic, se pot adauga si plimbari prin oras  la diferite ore ale zilei prin parcuri si piete.  Poti lua trenul pentru  a te plimba dintr-un oras in altul, iar transportul in comun este la indemana oricui atunci cand se doreste o plimbare simpla si admirarea locurilor prin care treci. 

By |2018-09-12T13:20:36+03:00September 12th, 2018|Tara|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid