window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

DUBAI | The Westin Mina Seyahi 5*

/DUBAI | The Westin Mina Seyahi 5*

DUBAI | The Westin Mina Seyahi 5*

EMIRATELE ARABE UNITE, Dubai

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5*

Acest resort de lux, construit în stil elegant neoclasic are înfățișarea unui palat cu farmec sofisticat. Situat pe plaja Jumeirah, acest hotel are vdere spectaculoasă asupra insulei Palm Jumeirah și dispune de o zona de plaja privată de aproximativ 500 m și grădini generoase în împrejurimi.

Tarif: dela 409 eur/persoană

Sejur: 5 nopți în cameră dublă Deluxe Skyline, cu mic dejun

Perioada: 5-10 mai 2019

FLASH SALE! în limita locurilor disponibile

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5*

Westin Dubai Mina Seyahi este un complex de 5 stele, situat chiar pe malul mării, pe plaja Jumeirah. Acesta are 5 piscine spectaculoase în complex, plajă privată de 500 de metri, camere de lux și 8 restaurante.

Majoritatea camerelor și zonelor de la The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort oferă vedere panoramică la Golful Persic și Palm Jumeira.

Camerele și suitele au WiFi gratuit, cafetieră Nespresso, zonă spațioasă de relaxare și baie cu marmură, cu articole de toaletă de lux. Fiecare unitate de cazare are design modern şi clasic, cu plafon înalt şi oglinzi mari.

Oaspeții se pot relaxa la Heavenly Spa by The Westin. De asemenea, complexul are terenuri de tenis, centru de fitness și centru de sporturi nautice. La Westin Mina Seyahi, copiii se pot bucura de piscina pentru copii, de jocuri zilnice pe plajă, de clubul pentru copii şi de parcul acvatic Wild Wadi din apropiere.

Fripturi sau preparate din bucătăriile Thai și latino-asiatică sunt doar câteva dintre opțiunile oferite, servite oficial sau informal. În plus, se oferă mâncăruri italiene, spaniole și internaționale. În restaurante sunt servite meniuri speciale pentru copii.

Westin Dubai Mina Seyahi se află la 5 minute cu mașina de promenada de lângă plaja Jumeirah și la 20 de minute de Burj Khalifa și Dubai Mall.

By |2019-04-09T17:19:39+03:00April 9th, 2019|Destinatie, Exotice, Oferte Last Minute|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid