window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

DUBAI | Habtoor Grand Resort *

/DUBAI | Habtoor Grand Resort *

DUBAI | Habtoor Grand Resort *

Alege Autograph Collection, în Dubai

Habtoor Grand Resort 5*

Situat direct pe promenada The Walk, c o plaja privată de 100m și parte din binecunoscuta plajă Jumeirah, acest resort nu oferă nimic mai prejos dec/t servicii excelente clienților săi.

Tarif: de la 285 EUR/persoană

Sejur: 5 nopți în camera dublă Resort + mic dejun

Perioada disponibilități: 7 mai – 20 iunie 2019

Tariful nu include transport. Pentru oferta completă cu transport inclus, te rugăm să completezi formularul Cere Ofertă.

Habtoor Grand Resort 5* Autograph Collection

Acest complex de 5 stele se află pe renumita plajă Jumeirah din Dubai, lângă Dubai Marina și pune la dispoziție o varietate de restaurante interioare și în aer liber, precum și 3 piscine, inclusiv o piscină pentru copii cu tobogane de apă. De asemenea, există un centru de fitness, disponibil pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Toate camerele și suitele complexului sunt spațioase și oferă vedere la mare sau la grădina amenajată. Camerele și suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection, A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel pune la dispoziție 14 restaurante și baruri tematice, care servesc mâncăruri din lumea întreagă, printre care preparate din bucătăria libaneză, engleză, italiană și thailandeză, tapas și mâncăruri la grătar.

Centrul Spa Elixir oferă 30 de tipuri de tratamente faciale și corporale relaxante. Complexul are 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, 2 terenuri de racquetball și un club pentru copii.

Mall of Emirates se află la doar 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 30 de minute de mers cu mașina. Parcarea privată este gratuită.

By |2019-04-09T16:04:56+03:00January 7th, 2019|Destinatie, Exotice|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid