Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r56264gotr/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
CIRCUIT SAFARI ÎN KENIA | GoTravel

CIRCUIT SAFARI ÎN KENIA

/CIRCUIT SAFARI ÎN KENIA

CIRCUIT SAFARI ÎN KENIA

Aventura in Kenia

Circuit safari 8 zile / 7 nopti/ de la/ pana la Mombasa

 • grupuri mici
 • poate fi combinat cu hoteluri la plaja de pe coasta de Sud si Nord a Mombasei
 • ghid vorbitor de lb. engleza

de la 1,700 EUR/pers., in camera dubla

Călătoria dvs. vă va duce de la Mombasa până la cele mai frumoase și cunoscute parcuri naționale din țară, cum ar fi Parcul Național Tsavo, Masai Mara și Parcul Național Amboseli, dar și în zone mai puțin cunoscute, cum ar fi Lacul Naivasha. Bineînțeles, capitala Nairobi nu poate fi ratată. Faceti cunostinta cu peisajele impresionante și lumea animală variată și fiți fermecați de aventura din Kenya.

Itinerariu:

Ziua 1: Mombasa – Tsavo West

Preluare dimineata de la aeroportul din Mombasa sau  hotelul de la plaja și transfer către Parcul Național Tsavo West. Sosire la prinz la Voyager Ziwani Camp. Dupamiaza, primul safari si vizita la izvoarele Mzima,  Acest parc național este cunoscut pentru elefanții roșii Tsavo, care se „duseaza”  pentru protecția împotriva țânțarilor cu praf și, prin urmare, devin roșii. Cina si cazare la Voyager Ziwani Camp 4*. Aproximativ 250 km (pranz, cina)

Ziua 2: Tsavo West – Nairobi

Se continua la Nairobi. Pe drum, trecti pe la Mitto Andei si Makindu, ce cele doua moschee. Ajungeti la Nairobi. Pranz la restaurantul Carnivore ori similar.  Cazare la Boma Inn 3*+ Aproximativ 170 km (mic dejun, pranz)

Ziua 3: Nairobi – Masai Mara

Veti fi condusi cu masina la impresionantul Masai Mara, continuarea naturală a P N. Serengeti din Tanzania. Pentru prânz veți ajunge la cazare. După amiaza un tur de observare a animalelor. Cazare 2 nopți la Mara Sopa Lodge (3.5 stele). Aproximativ 280 km (mic dejun, pranz, cina)

Ziua 4: Masai Mara

Astăzi, după micul dejun, vă veți alătura unui safari de o zi în impresionantul Masai Mara. Pranzul, sub forma de  picnic, are loc pe drum. Veti putea explora flora si fauna. (mic dejun, pranz/ picnic, cina)

Ziua 5: Masai Mara – Lacul Naivasha

Veti fi condusi la Lacul Naivasha, unul dintre lacurile di Rift Valley. După prânz, restul zilei va sta la dispozitie. Optional se oferă o excursie cu barca pe lacul Naivasha. Cazare la Naivasha Sopa Lodge 3*+. Aproximativ 280 km (mic dejun, pranz, cina)

 

Ziua 6: Lacul Naivasha – Parcul Național Amboseli

Veti fi condusi la Amboseli National Park. Pranz la Old Tukai Lodge. Dupamiaza, veti face o  plimbare cu ghid si veti putea savura un cocktail la apus. Cazare Satao Elerai Camp 4*+ . Aproximativ 280 km (mic dejun, pranz, cina)

Ziua 7: Parcul Național Amboseli – Parcul Național Tsavo East

După micul dejun, veti fi condusi la Parcul Național Tsavo East, cel mai mare dintre cele două parcuri naționale Tsavo. Pe drumul spre următoarea dvs. cazare, aveți ocazia să vedeți mai multe animale. Bucurați-vă de masa de prânz  înainte de a merge in urmatoare tura de safari dupa-amiaza pt. a vedea elefantii rosii. Cazare Satao Elerai Camp 4*+. Aproximativ 280 km (mic dejun, pranz, cina)

Ziua 8: Parcul National Tsavo East – Mombasa

Cu un ultim safari dimineata, parasiti Parcul National Tsavo East si va intoarceti la Mombasa. Călătoria se termină în jurul orei 15:00 în hotelurile de la plajă, de pe coasta de nord și de sud.

Aproximativ 200 km (mic dejun)

Date incepere circuit safari: marti si vineri in perioada 01.11-31.10

Servicii incluse

 • circuit conform descriere
 • 7 nopți în unitatile de cazare mentionate sau similar
 • mese în funcție de program: Standard / Superior 7x Mic dejun, 5x  pranz, 2 x pranz- picnic, 7x  cina
 • Apa in minibus
 • Ghid vorbitor de limba engleză în timpul circuitului prin intermediul soferului (șofer local care are cunostinte si de limba germana)
 • Taxele de intrare și vizitarea obiectivelor turistice
 • Flying Doctor Service
 • Ghid de călătorie, material informativ, geanta cu documente de călătorie

Bine de stiut!

Călătoria poate fi facuta si in directie inversa. Aceasta poate fi decisă la fața locului.

Acest circuit poate fi combinat în mod ideal cu o ședere ulterioară în hotelurile de la plaja din Mombasa.

Voyager Ziwani Camp 4* (pranz, cina)

Boma Inn 3*+ (mic dejun, pranz)

Mara Sopa Lodge 3*+ (mic dejun, pranz, cina)

Naivasha Sopa Lodge 3*+  (mic dejun, pranz, cina)

Satao Elerai Camp 4*+  (mic dejun, pranz, cina)

Cazare Satao Elerai Camp 4*+ (mic dejun, pranz, cina)

By |2018-11-12T12:46:08+03:00November 9th, 2018|Circuite, Destinatie|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid