window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Sevilia

/Ce e de facut in Sevilia

Ce e de facut in Sevilia

Viata in Spania, dar mai ales in orasele mari, precum Madrid, Barcelona, Valencia sau Sevilia, este prielnica petrecerii unui sejur relaxant, dar in acelasi timp plin de aventura si cultura. Daca sunteti foarte interesat de arta si istorie, de cultura si traditie, Sevilia este acel oras care vi le ofera pe toate, aici putand vizita diverse muzee, catedrale si biserici, gradini si palate, dar si acele locuri in care se poate vedea o corida sau un spectacol de muzica si dans flamenco. Pentru cei care prefera insa viata de noapte sau cumparaturile,Sevilia le ofera si pe acestea, viata de noapte fiind mai intensa decat o sesiune de shopping in magazinele locale.

Viata artistica si istorica a Seviliei este puternic reprezentata de muzee si alte simboluri specifice, dar nici arta aranjarii gradinilor nu ar trebui desconsiderata, gradnile si parcurile din acest oras reprezentand o oaza de relaxare si racoare intr-o zi torida. Tocmai de aceea, dupa vizitarea unor muzee precum Muzeul de Arte Frumoase (Museo de Bellas Artes) – unde veti putea admira picturi religioase, portrete precum cel al lui Jorge Manuel, pictat de celebrul El Greco, dar si sculpturi precum cea reprezentandu-l pe San Jeronimo – sau Muzeul Castelului lui San Jorge (Museo del Castillio de San Jorge), locul unde se afla Inchizitia spaniola, o plimbare sau o mica pauza pe o banca din Gradinile Parque Maria de Luisa va fi binevenita.

Cu toate ca bogatia artistica si culturala este foarte bine reprezentata in Sevilia, nici bogatia locurilor naturale nu este de trecut cu vederea, motiv pentru care mini croazierele pe raul Guadalquivir sau plimbarile cu trasurile trase de cai intr-un tur pe langa obiectivele principale si alte situri de interes turisitc sunt tipuri de calatorii pe care le poti gusta intr-un sejur romantic prin Sevilia. Pe langa calatoria cu barca si cea in trasura, va puteti bucura si de o calatorie cu balonul, sau macar cu o vizita la locul de unde se pot face aceste calatorii: Green Aerostacion, Sevilia. Dar, daca tot ajungeti acolo, un zbor deasupra Seviliei va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru sejurul pe care il aveti. Acestea, impreuna cu o plimbare in varful lui Cerro de Carambolo, aflat putin in afara orasului, de unde puteti vedea orasul Sevilia in intreaga lui frumusete, dar si viata de noapte specific spaniola in baruri cosmopolite sau traditionale sunt ceea ce fac din Sevilia locul propice unei vacante care nu se poate petrece de unul singur.

Dar, ca in orice vacanta, cumparaturile sunt si ele o activitate care nu poate fi neglijata. Astfel, trebuie avut in vedere ca majoritatea magazinelor sunt inchise duminica; dar pentru o experienta de shopping specific sevilian nu poti sa nu incerci duminica o sesiune de cumparaturi in pietele cu lucruri gen anticariat, precum haine, mobila, carti sau CD-uri. Chiar daca nu veti cumpara nimic, a petrece un timp in aceste bazaruri, mai ales in cel care se afla in spatele centrului de cumparaturi Alcampo la Ronda del Tamarguillo pe Avenida de la Paz, va fi o experienta unica si amuzanta.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid