window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Sao Paulo

/Ce e de facut in Sao Paulo

Ce e de facut in Sao Paulo

V-ati hotarat ca vacanta aceasta sa o petreceti in Sao Paulo, fiindca ati auzit ca este un oras frumos, insa nu stiti exact ce puteti face aici. Aceasta intrebare va vine in minte aproape in fiecare zi de cand v-ati hotarat sa calatoriti aici. Insa nu aveti de ce sa va framantati prea mult, deoarece Sao Paulo ofera ceva deosebit pentru fiecare tip de turist in parte. Astfel, cei care doresc sa faca o incursiune in istoria orasului, pot merge la diversele muzee de aici. Cei care vor sa faca cunostina cu arta si cultura din Sao Paulo, vor avea si ei foarte multe de vazut. De exemplu, Muzeul de Arte din Sao Paulo sau Muzeul de Arta Moderna sunt cateva din acele tipuri de obiective turistice care fac din Sao Paulo un oras al artistilor, al iubitorilor de arta, gazduind picturi si opere de arta din cele mai frumoase si renumite. Nici Muzeul de Arta Sacra din Sao Paulo nu ar trebui ocolit, daca doriti sa vedeti artefacte si obiecte de cult religios deosebite, despre care se spune ca sunt cele mai frumoase din intreaga Brazilie. Dar poate ca va doriti ca in Sao Paulo sa faceti cunostinta cu flora si fauna de aici. Un prim lucru pe care il puteti face este sa faceti un tur al parcurilor din Sao Paulo, si sa va relaxati intr-unul din cele mai mari parcuri ale orasului, parcul Ibirapuera. Insa acest parc nu va ofera doar relaxare, ci si posibilitatea de a face putin sport, de a merge cu bicicleta sau de a vedea alte muzee aflate in incinta acestuia. Iar Jardim Botanico va fi exact acel loc de care aveti nevoie pentru a va indeplini dorinta de a vedea plante exotice.

 

Si astfel, ati putea vedea foarte multe din Sao Paulo. Insa aceste aspecte ale vietii din Sao Paulo care se ating vizitand aceste locuri nu sunt indeajuns ca sa va creati o perspectiva completa asupra orasului Sao Paulo. Trebuie sa gustati putin si din viata de zi cu zi a acestui oras. Pentru aceasta, cel mai bun loc este sa mergeti in Mercado Municipal – Piata Municipala. Piata Municipala este cea mai veche paiata din Sao Paulo si ofera, la primul etaj, produse proaspete, de la fructe, legume si carnuri la branzeturi si peste, in timp ce la al doilea etaj puteti sta intr-unul din numeroasele restaurante si gusta delicii culinare traditionale. Livraria Cultura este un alt loc deosebit pe care sa-l vedeti in Sao Paulo, in special daca va plac cartile, in timp ce, pentru cei care prefera cumparaturile si suvenirurile, o vizita la Shopping Iguatemi va fi incununarea vizitei in Sao Paulo. Aici veti gasi firme recunoscute in intreaga lume si restaurante rafinate, asa ca merita vizitat pentru o sesiune de privit vitrinele.

 

Si totusi, Sao Paulo nu ofera doar atat. Serile si noptile pot fi foarte frumoase in Sao Paulo. O vizita la opera, la Teatro Municipal, se poate transforma intr-o seara deosebita, in timp ce o vizita intr-un bar local, cu bauturi traditionale, bere si dans poate fi exact acel lucru de care aveti nevoie pentru a considera Sao Paulo locul perfect. Si pentru aceasta, incercati sa ajungeti la Sky Bar, unul din cele mai vizitate localuri in Sao Paulo. In concluzie, puteti sa aveti parte in Sao Paulo de tot ceea ce va doriti de la o vacanta: distractie, cultura, arta, relaxare, culoare si farmec local, totul intr-o singura vacanta.

 

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid