window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-9455591-1');

Ce e de facut in Santiago

/Ce e de facut in Santiago

Ce e de facut in Santiago

Santiago, capitala tarii Chile si cel mai mare oras din tara, este un loc extraordinar pentru organizarea unei vacante. Desi zona metorpolitana este incredibil de aglomerata, orasul este absolut superb si merita vizitat. Toate atractiile turistice si frumusetile naturale se imbina intr-un mod placut, pentru a le oferi tuturor turistilor sansa de a cunoaste un oras frumos, a carui istorie si cultura sunt emanate prin fiecare colt.

Daca te-ai hotarat sa mergi intr-o excursie in Santiago, trebuie sa stii ca timpul petrecut acolo va fi, cu siguranta, extrem de placut. In primul rand, zilele iti vor fi pline. Santiago este un oras plin de obiective turistice si asta il face extrem de interesant. Toate aceste obiective trebuie vazute, rand pe rand, pentru a le intelege valoarea si implicarea in faurirea unei culturi extraordinare pentru acest oras minunat. Mai apoi, exista numeroase parcuri unde poti merge la o plimbare, fie pe jos, fie cu bicicleta sau chiar cu barca. Este important sa intelegi ca sunt numeroase lucruri in care te poti implica odata ajuns in Santiago.

Desigur, daca nu esti un impatimit al istoriei, iti poti petrece majoritatea timpului la plaja. Datorita faptului ca Santiago este plasat in inima tarii, este foarte usor sa ajungi si acolo. De exemplu, un drum pana la o plaja apropiata nu dureaza mai mult de 30 de minute. Asa ca iti poti petrece mai tot timpul pe plajele insorite din Chile. Aici poti lua parte la tot felul de activitati ce se organizeaza pe plaja, fie ca sunt acvatice sau nu. Cel mai important este sa te simti bine, sa te distrezi si sa te bucuri de vizita facuta uneia din cele mai populare tari din lume, cel putin asta spun statisticle in ceea ce priveste turismul si numarul de vizitatori anuali.

Daca vrei sa mergi la cumparaturi, trebuie sa stii ca in Santiago sunt numeroase mall-uri. Aici poti gasi tot felul de magazine, de la magazine mici, de chilipiruri, pana la sedii ale unor nume mari, precum Louis Vuitton sau Hermes. Important este ca multe din aceste magazine nu sunt chiar atat de scumpe si vei putea sa iti faci cumparaturile in voie. In ceea ce priveste viata de noapte, in Santiago sunt multe cluburi. Daca vrei sa ai parte de o seara chiliana, va trebui sa mergi intr-unul din barurile sau cluburile cu specific chilian. Aici vei putea manca un fel traditional si poti asculta o trupa locala. Daca vrei sa petreci pana dimineata, exista numeroase cluburi in care muzica house da tonul la distractie. Insa daca vrei sa petreci o seara romantica, o poti face intr-unul din cluburile in care se canta jazz. Sunt multe astfel de cluburi in Santiago si asta pentru ca oamenii de aici apreciaza foarte mult muzica buna. Santiago e un oras frumos, ce merita vizitat pentru ca are atat de multe de oferit.

By |2018-09-12T13:21:51+03:00September 12th, 2018|Recomandare|0 Comments

Leave A Comment

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Faceți clic aici pentru a continua navigarea sau pentru a afla mai multe în politica noastră de cookie-uri aici. Accept și închid